Annonce:
Annonce:
Reimo
Le Palme Camping
Camping Kim
Kronjyllands Camping & Marine Center
Camping Del Sole

Eriba Troll 530 Ocean Drive


To af Hymer Eribas specialmodeller er en hyldest til en tid som var knap så hektisk som i dag. Begge modeller skiller sig ud med en todelt lakering som kan ses på lang afstand. Og i begge modeller har designerne brugt de skarpe farver til at skabe en stemning af Amerika i 1950’erne. Selvfølgelig uden at ændre det i forvejen veldesignede og komfortable ophav. På billedet ser du Eriba Touring Troll 530 Ocean Drive.


Indvendig har Touring Troll 530 Ocean Drive rigtig meget komfort og mange smarte detaljer som det tager god tid at overskue. Se bare hylderne i døren lyset i hjørnet ved overskabene, den lille integrerede hylde ved puden, de forhøjede hynder og hylden over gaskassen.


Vognen har er god plads til to og mulighed for en ekstra opredning med et madrasmål på 198 x 93 cm.


Et kik fra siddegruppen og bagud viser en kompakt, men også veldisponeret vogn. Der er toiletrum, klædeskab forhøjet tværvendt dobbeltseng og køkkenblok. Med hævetaget oppe er der en indvendig ståhøjde på 195 cm.


Toiletrummet er, lige som resten af vognen, kompakt, men ikke trængt. Her er der også mange gode detaljer som håndklædeholder på døren inderside, flere småtingsrum og kasetterollos med myggenet for vinduet.


Dobbeltsengen har et madrasmål på 198 x 140 cm. Det er en stor seng i en vogn med indvendigt mål på 466 x 200 cm. Her er ”små” overskabe hele vejen rundt og vinduer til to af siderne.


Under sengen er der et stort magasin som har god plads til ”udvendigt udstyr” som stole, bord og fortelt.

Eriba Touring Troll 530 har en total-, karosseri- og indvendig længde, udvendig bredde og højde med lukket tag samt A-mål er på 579, 471, 466, 210, 226 og 730 cm. Køreklar- og totalvægt er på 1.058 og 1.300 kg. Opvejning af totalvægt til 1.400 kg er muligt.

Eriba Troll 530 Rockabilly

Det røde alternativ har fået efternavnet Rockabilly. De røde farver ændrer vognens udtryk markant. Men alle de praktiske detaljer er selvfølgelig bevaret.


Kæleskabet under køkkenbordet er på 70 liter og der er tre kogepladser på gaskomfuret. Læg også mærke til tillægspladen som kan slås op og ned efter behov.


Her ser du Eriba Troll 530 Rockabilly fra dobbeltseng og fremad. Læg også mærke til at der er en lomme, f.eks. til mobil, ved hovedgærdet.

Klik her og læs mere om Eriba Troll 530 Rockabilly og Eriba Troll 530 Ocean Drive.

Hymer Eriba sælges i Danmark af fem forhandlere. Klik her og find nærmeste forhandler.

Se mere om Eriba campingvogne på www.eriba.com/dk/

Foto: Redaktionen og pressefoto. Tekst: JPR
© www.campingferie.dk