Annonce:
Campstuff
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

Hymer Tramp GL 578 som Editionsmodel ”Ambition”.

Denne camper er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 150 Multijet. Denne editionsmodel har følgende udstyr som standard:

Automatisk Klimaanlæg, Tempomat, 16” Fiat Alufælge, Rat og gearknop i læder, Spoiler lakeret i bilens farver, L-Siddegruppe, Ambientebelysning, Ombygningsmulighed ved L-Siddegruppe, ekstra stikdåser, Myggenet i indgangsdøren, Trærist i brusekabine, Special-Staffering ”Ambition” Udvendig Style-Pakke: Kølergrill-ramme i sortglans, dørgreb i vognfarve, Skid-plade i sort glans Indvendig Style-Pakke: Instrumentpanel med kromringe, Instrumentbord med alufarvede applikationer. 150 hk, Automatgear og Hæve-/Sænkeseng i førerhus er ekstra udstyr i denne viste model.

http://www.pb-autocamper.dk

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk