Annonce:
Annonce:
Camping Italy
JPCARAVAN
Bije728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
Camping Del Sole
Østsjællands Camping Center
Le Palme Camping
Reimo

Signe & Peer Neslein – 2 generationer bag Campingferie.dk

Kære campister

Så nåede vi årets sidste dag hvor mange tænker tilbage på året der gik og ikke mindst på året der kommer.

Det nemmeste er at kigge tilbage og konkludere hvordan 2018 gik. At kigge fremad er straks noget sværere.

For vores vedkommende har det været et godt og konstruktivt år hvor vi (Signe og Peer) fik startet en række projekter som vi begge holder meget af. Det er f.eks. Amatøren og Eksperten, ligesom vi har fået vores nye hjemmeside i luften (designet af Signe), hvor vi endelig har fået dejlige store billeder, som ikke mindst Peer har drømt om at få ført ud i livet.

Omkring vores videoproduktioner er vi igen trukket i førertrøjen med vores specielle og afslappede stil, topmoderne udstyr hvor både Signe og Peer filmer og redigerer. Det er fremtiden med levende film hvor seerne føler de er med, i stedet for old school stilen som de fleste arbejder med. Men nu er det jo ikke TV-avisen vi arbejder med, men med levende mennesker, ferieoplevelser og drømme for livet.

I løbet af 2018 har vi filmet og produceret 175 nye film, så vi nu har et arkiv med 800 film som du kan se ganske gratis (når det passer dig).

Se filmarkivet her:

Her og nu er vores Campingportal på toppen ligesom vores digital campingblad har bidt sig godt fast, ikke mindst fordi alle som skal finde

noget om camping, tager deres telefon, tabler eller pc og slår tingene op med det samme. Og der dukker www.campingbladet.dk op.

I 2019 har vi en guidet campingtur til D-dag og invasionskysten i Normandiet som i år fejrer 75 års siden de allieredes landgang den 6. juni 1944. Denne tur bliver nok den sidste hvor man stadig kan møde de sidste veteraner som var omkring 20 år da de gik i land. Så nu er de overlevende i 90’erne. Læs om turen her:

Mon ikke vi ses på nogle af udstillingerne i årets første måneder.

Tak for 2018 og på gensyn i 2019

Signe & Peer Neslein
Campingferie.dk