Annonce:
Annonce:

Niels Meldgaard, indehaver af Camping Fritid Horsens, i daglig tale Cfhorsens, inviterer til Åbent Hus den 5. + 6. januar 2019 hvor han præsenterer Danmarks største udstilling af Stand by og fortelte til fastliggere i sin forretning.
I hallen kan man bl.a. se Camp Kani telte som Niels har udviklet i samarbejde med tyske DWT. Du kan også se flere af de populære modeller fra DWT og selvfølgelig fastliggertelte fra Isabella som Penta m.fl.

http://www.cfhorsens.dk

Camping Fritid Horsens, Høegh Guldbergs Gade 44, 8700 Horsens

Gode råd før du køber fastliggerfortelt

Niels Meldgaard har 3 gode råd til dig før du beslutter hvilket fastligger fortalt du og din familie skal vælge. Se teltene og de gode råd i filmen her under:

 


 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk