Annonce:
Annonce:
Kronjyllands Camping & Marine Center
Le Palme Camping
Østsjællands Camping Center
Camping Kim

Eriba Feeling 442

De forskellige Eriba Feeling modeller, der alle har en bredde og højde på 2017 og 224 cm, er særdeles velegnet for store biler som må trække 1200 – 1500 kg. Denne Eriba Feeling 442 som kommer fra Hymer, er en moderne udgave af det klassiske Eriba Touring koncept. Feeling 442 er indrettet med siddegruppe forrest og sammenbygget enkeltsenge bagerst. Midt i vognen er der køkken, toiletrum og klædeskab.


Her ser du de tre Eriba Feeling grundrids årgang 2019. Alle tre modeller kan vælges med en totalvægt på 1.300, 1.400 eller 1.500 kg.

0
Kvalitet og forarbejdninger er, som altid, i den bedste ende skalaen. Her er mange praktiske detalje. Og selv om overskabene ikke er store (det er der ikke plads til), så er der godt med skabs og stuveplads.

Når hævetaget er oppe, så er der en stå højde på 198 cm. Når taget er lukket ned, kan en 182 cm høj man godt stå uden at skulle bekymre sig om at ramme loftet. I Eriba Feeling 442 er der et ekstra fag i køkkenblokken.


Eriba Feeling 44det giver plads til et ekstra skab med skuffer. Der er tre kogepladser på komfuret og et køleskab på 80 l.


I soveværelset er sengene 200 cm lange med en opsplitning i den nederste del. Det gør det let at komme ind og ud af begge senge.


Under sengene er der et stort magasin opdelt i tre rum. Det store rum forrest kan nås både ude- og indefra. Vandtanken til højre rummer 45 l, og vandvarmeren står i hjørnet af det store rum.


Toiletrummet er bl.a. indrettet med bænktoilet, håndvask, vindue, skabe, spejl, knager og to håndklædestænger på dørens inderside. Eriba Feeling 442 har en totallængde, indvendig længde og udvendig bredde på 667, 490 og 217 cm. Køreklar vægt er på 1.070 kg. Totalvægten er på enten 1.100, 1.200 eller 1.500 kg.

Den viste Eriba 442 er fotograferet hos Slagelse Camping og Outdoor.

Eriba Feeling 425

Eriba Feeling 425 er en rigtig rejsevogn for to på tur. Er der flere, kan man vælge at få vognen leveret med et såkaldt sovetag (billedet) med to ekstra sovepladser. Feeling 425 er også velegnet for en som rejser alene. Den er indrettet med en siddegruppe forrest og en tværvendt dobbeltseng bagerst.


Modsat døren er der toiletrum og klædeskab. Sovetaget leveres som en del af en pakke, der også omfatter Truma gasvarme med 10 varmtvandsboiler. Pakken fås til alle tre Feeling modeller.


Eriba Feeling 425 Køkkenblokken står i dørsiden med køleskabet under bordpladen og et smalt garderobemøbel med åbne hylder ved siden af døren.


Der er køkkenskab med hylde under bestikskuffen. På komfuret er der tre kogepladser.


Ved døren er der to knager og et overskab i hjørnet. Over frontvinduet er der en åben hylde med net.  
Den tværvendte dobbeltseng har et madrasmål på 193 x 135 cm. Eriba Feeling 425 har en totallængde, indvendig længde og udvendig bredde på 607, 430 og 217 cm. Køreklar vægt er på 990 kg. Totalvægten er på enten 1.200, 1,300, 1,400 eller 1.500 kg.

Den viste Eriba 425 er fotograferet hos KG Camping i Kolding.

Eriba sælges af fem forhandlere i Danmark.
Læs mere om Eriba campingvogne på www.eriba.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk