Annonce:
Annonce:
Østsjællands Camping Center
HinshøjCaravan728x90
https://campingferie.vti.it/
Kronjyllands Camping & Marine Center
Bije728x90

Du får hvad du ser


Så kort kan det siges. Venturas syv fortelte er et rigtig godt sted at starte for nye campister og andre som ikke har ultimative krav til campinglivet. Men så skal det også lige bemærkes, at der ikke er sparet på kvaliteten. Så det giver god mening for rigtig mange campister. Det lyder som en frase: Udvalget er lille, men udsøgt og til attraktive priser. Start med at se dagens syv modeller, besøg Isabellas hjemmeside for mere information, og besøg så din lokale forhandler og se nærmere på de modeller du finder interessant. Vi starter med fire lufttelte.

Dagens første model er Ventura Air Trinus som har tag i Isaroof light, front og sider i IsaLite samt Air Tube ”stænger”. Bundmålet er på 400 x 260 cm og farverne hedder Antracite, Ice Grey og Blue. Lyspaneler og gardiner er standard. Ekstraudstyr kan være et Annex, som kan monteres i begge sider, termoloft, monterbart gulv og Ventura Air Trinus solsejl.


Ventura Air Cito, som har et bundmål på 350 x 260 cm, har også tag i Isaroof light, front og sider i IsaLite samt Air Tube ”stænger”. Farverne hedder også Antracite, Ice Grey og Blue. Gardiner er standard. Ekstraudstyr kan være et Annex, som kan monteres i begge sider, termoloft, monterbart gulv og vandtætte alu-stænger.


Ventura Air Simplex er et deltelt til både campingvogn og autocamper. Det fås i to udgaver, den en til skinnehøjde mellem 180 og 220 cm, og den anden til skinnehøjde mellem 230 og 265 cm. Taget er i Isaroof light, front og sider i IsaLite samt Air Tube ”stænger”. Bundmålet er på 320 x 350 cm og farverne hedder Antracite, Ice Grey og Orange. Gardiner er standard, og ekstraudstyr kan være Ventura Air Simplex solsejl samt vulst til freestander-mulighed.


Sidste luftelt er Ventura Air Vivo er også et deltelt til både campingvogn og autocamper. Det fås i to udgaver, begge med samme bundmål, men i forskellig højde. Den lave udgave, med blå markering, er til campingvogne med en vulsthøjde (skinnehøjde) på 255 cm og den høje, den med orange markering, til en vulsthøjde på maks. 270 – 290 cm. Taget er i Isaroof light, front og sider i IsaLite samt Air Tube ”stænger”. Bundmålet er på 300 x 260 cm og farverne hedder Antracite, Ice Grey samt Blue og Orange. Gardiner er standard og du kan få monterbart gulv som ekstraudstyr.


Ventura D250 og D 300 (billedet) er to udgaver af samme model. Det er det eneste såkaldte A-måls telt i programmet, og navnene fortæller hvor dybe de er. Begge modeller fås i A-mål fra 800 til 1.075 cm. Taget er syet i Isaroof light, front og sider i IsaLite. Stænger kan enten være Prenox stålstænger eller IXL letvægts glasfiberstænger. Farverne hedder Antracite og Ice Grey. Gardiner er standard og ekstraudstyr kan f.eks. være Isabella Annex 250, Isabella Cosey Corner II, Isabella Eclipse solsejl og verandastang.


Ventura har deltelte med almindeligt stangsæt i 2019 programmet. Ventura Marlin er det største med et bundmål på 340 x 230 cm. Taget er syet i Isaroof light, front og sider i VenTex (ensidigt belagt polyester). Stangsættet er i IXL letvægts glasfiber. Farverne hedder Antracite og Ice Grey. Gardiner er standard og ekstraudstyr kan f.eks. være Isabella Annex 220, der kan sættes på i begge sider.


Dagens sidste telt er Ventura Cadet, det mindste med et bundmål på 260 x 200 cm. Taget og sider er syet i samme tekstiler som Ventura Marlin og stængerne i også IXL letvægtsglasfiber. Farverne hedder Antracite og Ice Grey, og her er gardiner er også standard.


Det to sidste billeder er af forskelligt Ventura tilbehør. På billedet her kan de se tre forskellige solsejl. – Øverst ser du Ventura Sun Q solsejlet. Det fås i størrelserne 600, 700, 800 og 900 cm. Dybden er 300 cm og det kan monteres i teltskinnen efter behov. – Nederst ser du til venstre ser du Ventura Air Simplex som er 150 cm dybt og som passer til Ventura Air Simplex teltet. – Til højre ser du Solsejl til Ventura Air Trinus, et 180 cm dybt fortelt som passer til Ventura Air Trinus modellen.


Ventura Space er et af de populæreste opbevaringstelte i Danmark. Bundmålet er 220 x 150 cm. Højden 170 til 200 cm. Siderne kan lynes op når det er nødvendigt. Farverne hedder Dark Grey og Grey. Tag og sider er syet i PVC og stængerne er Prenox Stål. – Ventura Annex Air er et anneks som passer på Ventura Air Cito og Air Trinus modellerne. Bundmålet er på 200 x 230 cm. Det leveres inkl. det viste indertelt.

Udover det viste tilbehør kan du også købe Isabellas tilbehør der også passer til Venturas modeller.

Du kan læse mere om Ventura fortelte og tilbehør her: www.isabella.net/dk/fortelte#ventura

Tekst: JPR – Foto: Pressebilleder
© www.campigferie.dk