Annonce:
Campstuff
Annonce:
Bije728x90

Det vælter ind med nye 2019 modeller hos PB Autocamper i Allingåbro.

Vi har netop modtaget 2019 model af Knaus Van Ti 650 MEG Platinum Selection bygget på Peugeot 2,0 / 160 HDI.

Denne Platinum Selection model er spækket med udstyr så som Fiat Pakke II (Tempomat, Passagerairbag, El-sidespejle, 16” hjul; justerbart passagersæde (højde), Klimaanlæg-manuelt, Rat med fjernbetjening til Radio; Van Ti Pakke (Myggenetsdør, lakeret Kofanger, MidiHeki med belysning, Luksustekstil på førersæder, Plisse i førerhus (Remis); Truma I-net system, drejbare førersæder, isoleret og opvarmet spildevandstank); Media Pakke (Bakkamera, Radio DAB+, All-in-One Navigationssystem inkl. DAB+/FM Antenne; Alufælge, Rat og Gearknop i læder, Vindue i top, Ombygning fra Enkeltsenge til tværseng,  Garagedør i venstre side,  Ambientebelysning,  USB Stik (soveafdeling),  Oyster 60 Premium Twin antennesystem inkl. 32” TV; TV-Holder, Kabelforberedelse til 2. TV, Markise,  Seitz Rammevinduer og meget mere.

Vi har også modtaget 2019 model af Knaus Sun I 900 LEG som er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 180 Multijet.

Denne Liner er spækket med udstyr som Automatgear, SUN I-Pakke, Media-Pakke, TV-pakke, el-trin til førerhus, automatisk klimaanlæg med pollenfilter, statisk tågelys, ambientebelysning, plisse til front, opbevaringsbokse til garagen, bageovn og meget mere.

Begge modeller kan nu ses i vores udstilling i Allingåbro.

PB Scandi-Mobil A/S
Industriparken 16
8961 Allingåbro

Tlf.:  86 48 15 81

Fax: 86 48 15 20

info@pb-autocamper.dk

www.pb-autocamper.dk

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk