Annonce:
Annonce:
Campstuff
Reimo
Kronjyllands Camping & Marine Center
https://campingferie.vti.it/
JPCARAVAN
Østsjællands Camping Center
GudhjemCamping

Stort og varieret program fra DWT Telte


Selv om der er større og større fokus på rejse og deltelte er der stadig stor interesse for fortelte som dækker hele siden af campingvognen. 2019 programmet hos DWT Telte indeholder mange forskellige modeller. I dagens artikel finder du to modeller til rejsebrug, to allround modeller og fire modeller til helårsbrug. Mange af modellerne fås i to udgaver med en dybde på 240/250 cm og en list større med en dybde på 280/300 cm.

DWT Prinz II

På billedet ser du en DWT Prinz II som er velegnet til rejsebrug, men også egnet til standcamping i de varmeste måneder. Prinz II har tag, for- og sidestykker i polyester med plastbelægning på begge sider. Det er 240 cm dybt + 20 cm udhæng, fås i skinnemål fra 791 til 1.030 cm og leveres med 25 mm stålstænger. Der er mulighed for udluftning i front og i de store sidevinduer.


DWT Prinz Plus og Prinz Plus 300 er et helårstelt med vulst til tagrender på sidestykkerne. Tag, for- og sidestykker syet i polyester med plastbelægning på begge sider. Prinz Plus (billedet) har en dybden på 240 cm + 20 cm udhæng. det fås i skinnemål fra 821 til 1.060 cm og leveres med 25 mm stålstænger. Aluminiumsstænger er ekstraudstyr.

DWT Prinz Plus 300 er næsten magen til som DWT Prinz Plus. Største forskel er en dybde på 300 cm og de 28 mm tykke stålstænger. Prinz Plus 300 fås i skinnemål fra 911 til 1.090 cm. Alu-stænger er ekstraudstyr. Udluftning findes i front og i de store sidevinduer. Karnap er muligt i højre side.


DWT Jubilee 25 Alu er et 240 cm dybt rejsefortelt med store vinduer. Tag og vægge er syet i trailtex belagt på ydersiden. Beskyttelses- og græskanter er i polyester belagt på begge sider, det fås i skinnemål fra 791 til 1.030 cm. Stængerne er 28 mm alu-stænger er. Det har udluftning i front og i begge sidepaneler.


DWT Swing 240 og Swing 300 er to heltelte med buede frontstykker som kan byttes rundt efter behov. Taget er i trailtex TOP, for og sidestykker i trailtex polyester belagt ydersiden. Tag, for- og sidestykker i polyester belagt på ydersiden. Dybden er på hhv. 240 eller 300 cm + 20 cm udhæng. Begge modeller fås i skinnemål fra 851 til 1.150 cm med 25 mm stålstænger. 28 mm stålstænger og 32 mm alu-stænger er ekstraudstyr. Udluftning findes i front og i de store sidevinduer. Karnap er muligt i højre side.


DWT Focus har et unikt design som giver maksimal lysindfald. Det fås både i en grå og en blå udgave. Tag og vægge er syet i trailtex polyester belagt ydersiden. Indgangsdøren har indsyet myggenet og der er udvendig afdækning af vinduerne. Tagdybden er på 210 cm, bunddybden på 300 cm. Focus fås både i en blå og en grå (billedet) udgave. Det fås i skinnemål fra 821 til 1.060 cm med 28 mm alu-stænger. Udluftning sker i front (døren) og i de store sidevinduer.


DWT Paradies III 240 og Paradies III 280 er en ny og opdateret model hvor forstykkerne kan byttes rundt efter behov. Det er et solidt fortelt til helårscamping med store vinduer og flere muligheder for udluftning. Paradies III fås i to dybder på 240 og 280 cm med 20 cm udhæng. Tag, for- og sidestykker i polyestervæv som er belagt på begge sider. Der er udvendig afdækning af vinduer og gavle med myggenet og vindue. Den ene gavl har også indgangsdør.

Paradies III 240 fås i skinnemål fra 791 til 1.210 cm og Paradies III 280 fra 821 til 1.120 cm. De leveres med 25 mm stålstænger. Du kan få 28 eller 32 mm stålstænger eller 32 mm alu-stænger som ekstraudstyr. Der er udluftning i front og begge sidestykker. Karnap er muligt i højre side.


DWT Tango 240 og Tango 300 er også to helårscampingsmodeller med store vinduer og gode muligheder for udluftning. Tango fås i med en dybde på henholdsvis 240 og 300 cm plus udhæng. Tag, for- og sidestykker i polyestervæv som er belagt på begge sider. Forstykkerne kan byttes rundt og der er udvendig afdækning af vinduer. Der er myggenet og vindue i begge gavle plus dør i den ene. Skinnemål på Tango 240 er fra 821 til 1.180 cm og på Tango 300 fra 821 til 1.220. De har 28 mm stålstænger. 32 mm stålstænger er ekstraudstyr. Karnap er muligt i højre side.


DWT Ambassador II 240 og Ambassador II 300 er en ny udgave af endnu et luksusfortelt til helårscamping. Her er der tre frontstykker som kan kombineres efter behov. Ambassador II fås i to versioner med en dybde på henholdsvis 240 og 300 cm plus 20 cm udhæng. Tag, for- og sidestykker i polyestervæv der er belagt på begge sider. Der er udvendig afdækning af vinduer samt myggenetvindue og dør i begge gavle. Begge Ambassador II fås i skinnemål 881 til 1.150 cm. 28 mm stålstænger er standard. 32 mm stænger er ekstraudstyr. Karnap er muligt i højre side og udluftning i front og begge sidestykker.

DWT Telte har mange flere fortelte, både hel-, del- og luftfortelte. Læse mere på www.dwt-zelte.de/dk, Hvor du også kan hente årets brochure.

Tekst: JPR – Foto: DWT Pressefoto
© campingferie.dk