Annonce:
Annonce:
Camping Del Sole
Østsjællands Camping Center
Reimo
HinshøjCaravan728x90
Le Palme Camping
Bije728x90

Indgangen til Caravan Centret Brohallens forretning og udstyrsafdeling

Kører man over Storstrømsbroen mod Syd, lå der på højre side Caravan Centret Brohallen, men nu i 2018 ses kun en byggetomt? Caravan Centret Brohallen kom til at ligge i vejen for den nye Storstrømsbro, derfor blev firmaet eksproprieret. Som fugl føniks er der nyt og større domicil på adressen, Randersvej 8, 4800 Nykøbing Falster.

Caravan Centret Brohallen er et familieforetagende der gennem tre generationer har ligget ved den gamle Storstrømsbro. Kåre Kjær Rützous morfar grundlagde i 1959 en forretning med bådmotorer i Nr. Alslev. I 1962 blev det til en campingforretning og i 1963 flyttede forretningen fra Nr. Alslev til Ore Hoved, ved siden af Storstrømsbroen, og er dermed en af de ældste campingforretninger i Danmark. Kåre Kjær Rützous far, Otto Rützou, har været med i forretningen gennem hele udviklingen af Caravan Centret Brohallen.

I dag er det Bettina og Kåre Kjær Rützou, der er indehavere af Caravan Centret Brohallen.

Det nye domicil med en imponerende udstyrsafdeling på 400 m2 på den ene side af gårdspladsen, hvor der også er værksted og den 1000 m2 store indendørs udstilling med campingvogne og større tilbehør, på anden side af gårdspladsen.

Se mere på www.brohallen.dk.

 


Indehaver af Caravan Centret Brohallen, Kåre Kjær Rützou fotograferet ved disken med den store smukke blomsterdekoration kreeret af fruen, Bettina Kjær Rützou.


Udstyr/tilbehør i lange baner, kan friste campisterne der besøger forretningen.

Campister skal gerne leve godt, og nyde campinglivet med bl.a. et veldækket campingbord, her dekoreret service med bl.a. bynavne, og Isabella instruktørstole i den lette model, vejer kun 2,5 kg.

Campister skal gerne leve godt, og nyde campinglivet med bl.a. et veldækket campingbord, her dekoreret service med bl.a. bynavne, og Isabella instruktørstole i den lette model, vejer kun 2,5 kg.


Som campist kan man også dække bordet med krone på servietten, der matcher servicet og de smukke riflede glas. Bettina er mesteren for borddækningen. Velbekomme.


En campist kan blive klædt på, fra denne afdeling af fritidstøj. Der er også en udstilling af fritidstøj i udstillingshallen med campingvogne.


Solpaneler i flere størrelser er et godt tilbud på “grøn” strøm. På hylderne er der mange ideer, også en stor 7 armet lysestage der står der på gulvet.


Reservedele til større og mindre indbo ses her ophængt på væggen.


Indgang til udstillingshallen, på den anden side af gårdspladsen.

Et væld af større tilbehør og campingvogne kan ses inden døre.


Den røde løber er lagt ud som blikfang til denne overdådige Hobby. Kåre fortæller der er gode rabatter på nye campingvogne fra foregående år, f.eks. et fortelt eller en mover.

http://www.brohallen.dk