Annonce:
Annonce:
Camping Kim
Le Palme Camping
HinshøjCaravan728x90
Østsjællands Camping Center
JPCARAVAN
DANESE
https://campingferie.vti.it/

Hollandske Walker har knap 65 års erfaring med at fortelte producere telte.


Midt i 1990’erne begyndte de at fokusere mere om mere på forteltprogrammet. Uanset om du er stand- eller rejsecampist dækker 2019 programmet de flestes behov. I dag kan du se ni fortelte, et solsejl og et luftfortelt. De fleste af Walkers fortelte er syet i det solide belagt TenCate polyester, som er let at holde rent. Du kan se alle detaljerne i Walkers nye brochure.

Walker Pioneer 240 All Season er et ekstra fleksibelt fortelt der både kan bruges som fortelt, og solsejl. Easy Door frontstykker som kan byttes rundt, front og sidestykker kan lynes af.
Pioneer 240 All Season fås i skinnemål 780 – 1080 cm. Ekstraudstyr er f.eks. solsejl, stormbånd, fortelttæppe, verandastang m.m.


Walker Weekender 240 er et solsejl der har samme grunddesign som Walker Pioneer 240. Og bortset fra lukning af fronten har du, stort set, de samme muligheder i størrelse, tilbehør og ekstraudstyr. Det fås i farverne antracit, Blå/grå og Grå/bordeaux. Weekender fås også til de fleste Eriba Feeling og Trigano Silver modeller. Det fås i skinnemål 780 – 1.080 cm. Ekstraudstyr: Stormbånd, fortelttæppe, verandastang.


Walker Touring Plus 240 er en tredje Pioneer variant. Det fås til Eriba Touring Familia, Puck L, Puck 230, Triton og Troll modeller. Du kan også bruge det til flere af Silver Pop-Up modeller. Din lokale Walker forhandler kan fortælle dig om detaljerne. Ekstraudstyr: Solsejl, stormbånd, fortelttæppe, verandastang.


Walker Fusion 240 er et 240 cm dybt fortelt med de velkendte buede frontstykker som kan byttes rundt efter behov. Det fås i skinnemål 780 til 1.080 cm. Ekstraudstyr i øvrigt: Solsejl, stormbånd, fortelttæppe, verandastang, udbygning, sovekabine m.m.


Walker Sigum 250, der har det typiske skandinaviske design med mulighed for to døre i fronten. Det har en dybde på 250 cm og fås i skinnemål fra 78 til 1.175 cm. Ekstraudstyr: Solsejl, stormbånd, fortelttæppe, verandastang, udbygning, sovekabine m.m.


Walker Concept 240 & Walker Concept 280 er samme telt i to forskellige dybder. De er begge syet i ekstra stærk helårspolyester. Easy Door frontstykkerne kan byttes rundt, og der er udvendig afdækning af vinduer med lodrette lynlåse. De få begge i skinnemål fra 810 til 1.175 cm. Ekstraudstyr: Solsejl, stormbånd, fortelttæppe, verandastang, udbygning, sovekabine m.m.


Walker Ellips 280 er på flere måder et unikt fortelt. Det buede design med et ekstra dybt udhæng, mulighed for to døre i fronten og muligheden for an fast PCV bund som er monteret med velcro. En smart løsning som kan holde fugt fra græs og jord ude af forteltet. Det fås i skinnemål fra 870 til 1.095 cm. Ekstraudstyr er f.eks. solsejl, stormbånd, fortelttæppe, verandastang, udbygning, sovekabine m.m.


Walker Allure 280 er et 280 cm dybt fortelt i det klassiske skandinaviske design. Med de lige så klassiske Walker dyder. Det fås i skinnemål fra 870 til 1.215 cm. Ekstraudstyr: Solsejl, stormbånd, fortelttæppe, verandastang, udbygning, sovekabine m.m.


Walker Atrium 300, et 3 m fortelt med ekstra god plads og mulighed for to valg mellem Antracit og Isblå sider. Easy Door frontstykkerne kan byttes rundt efter behov og det fås i skinnemål 810 til 1.175 cm. Ekstraudstyr: Solsejl, stormbånd, fortelttæppe, verandastang, udbygning, sovekabine m.m.


Walker Palladium 350 er det mest rummelige fortelt fra den hollandske fabrik. Den ekstra dybde kan benyttes på flere måder. De kan byttes rundt af hensyn til dørens placering. De kan også rykkes ud og ind, f.eks. for at indrette en rigtig entre, en veranda i den ene eller begge sider. Det sidste ved at købe en ekstra skillevæg og et ekstra frontstykke. Resten er ”klassisk Walker” med aftagelige front og sidestykker, udluftning i front og i den ene side og mulighed for udbygning på begge sider. Palladium 350 fås i skinnemål 810 til 1.175 cm. Muligt ekstraudstyr er ekstra frontdele, ekstra skillevæg, solsejl, stormbånd, fortelttæppe, verandastang, udbygning, sovekabine m.m.


Dagens sidste model er Walker Palace, det nye lufttelt. Palace fås i to modeller, Palace 360 og Palace 400 som er 360 og 400 cm brede. Der er tre frontpaneler og det midterste stykke er 300 cm dybt. Både side og frontpaneler kan lynes ned og der er ventilation i sidepanelerne og termoloft som standard. Ekstraudstyr er f.eks. veranda luftstang til alle paneler og annex med indertelt.

Læs mere om Walker fortelte, find nærmeste forhandler og hent en 2019 brochure på http://walker-fortelte.dk/

Tekst: JPR – Foto: Walker pressebilleder
© www.campingferie.dk