Annonce:
Campstuff
Annonce:
Østsjællands Camping Center
Bije728x90
Campstuff
Kronjyllands Camping & Marine Center
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
Le Palme Camping
Valsugana Camping
JPCARAVAN
Bije728x90
HELÅRSCAMPISTERNE
Bije728x90

Slagelse Camping & Outdoor Center er et stort og spændende camping og outdoor Center som rummer utroligt mange spændende ting.

Peer Neslein fra Campingferie.dk går en tur gennem nogle af de mange afdelinger sammen med indehaveren Torben Hansen. I filmen du kan se nedenunder kommer de gennem Outdoor afdelingen med tøj, fiskeri, jagt og det dertil hørende udvalgt af tilbehør og udstyr, men de går også en tur igennem teltafdelingen hvor mange familier vælger et lufttelt som pumpes op, uden at der skal skændes om hvor stængerne hører til.

http://www.slagelsecamping.dk

Se filmen her: