Annonce:
Campstuff
Annonce:
HinshøjCaravan728x90

Slagelse Camping & Outdoor Center er et stort og spændende camping og outdoor Center som rummer utroligt mange spændende ting.

Peer Neslein fra Campingferie.dk går en tur gennem nogle af de mange afdelinger sammen med indehaveren Torben Hansen. I filmen du kan se nedenunder kommer de gennem Outdoor afdelingen med tøj, fiskeri, jagt og det dertil hørende udvalgt af tilbehør og udstyr, men de går også en tur igennem teltafdelingen hvor mange familier vælger et lufttelt som pumpes op, uden at der skal skændes om hvor stængerne hører til.

http://www.slagelsecamping.dk

Se filmen her:

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk