Annonce:
Annonce:

Så er Østsjællands Camping Center er blevet forhandler af Kabe som vel nok er den populæreste helårs- og vintervogn.

Østsjælland Camping Center drives af familien Rasmussen som gennem alle årene har været aktive helårscampister. I februar 2019 arrangerer de bl.a. en vintertur til Østrig for deres kunder. Firmaet har gennem mange år solgt LMC og de senere år ligeldes Knaus og T@B, men nu er Kabe altså også kommet til. De er ligeledes blevet forhandler af LMC autocampere.

Her under kan du se film hvor Tommy fortæller om Kabe:


http://www.oecc.dk/

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk