Annonce:
Campstuff
Annonce:
Kronjyllands Camping & Marine Center
JPCARAVAN
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
Østsjællands Camping Center
Valsugana Camping
Le Palme Camping
Bije728x90
Bije728x90
HELÅRSCAMPISTERNE
Bije728x90
Campstuff

Hos Fredensborg Camping Center har indehaveren Peter Rasmussen altid sat fokus på de mange småting som mange står og mangler til deres campingvogn.

Peter har først og fremmest et stort udvalg i form af 3.000 varenumre hvor mange er reservedele til f.eks møbler, telte, lygter, el dele, batterier, lader, antennedele, tagluger, spejle, undervognsdele, stabilisator, koblingslåse, vandartikler, køkkenartikler, varmeartikler, gasartikler, gasgrille, låse, karrosseri dele, teltstænger, pløkker mv.

Men Peter har selvfølgelig også et velfungerende værksted der klarer alle former for service og reparationer, herunder forsikringsskader. Han firma kommer ligeledes på en lang række campingpladser og servicerer og reparerer campingvogne for fastliggere.

Fredensborg Camping Center kan ligeledes tilbyde køb og anvisningssalg af nyere brugte campingvogne samt salg af alt fra lufttelte til traditionelle fortelte.

Mange kunder for stor hjælp af Peter når de mangler en lille men vigtig del til deres campingvogn eller trailer. Hvis ikke varen er hjemme sørger Peter for at bestille den hjem.


Dippedutter og tingenoter som er lykken for campister som mangler en vigtig del til sin campingvogn.

http://www.fredensborgcc.dk

Fredensborg Camping Center
Hillerødvejen 39B (Indkørsel via Kratbjerg 110)
3480 Fredensborg
+45 48 48 09 70
mail@fredensborgcc.dk