Annonce:
Annonce:
Reimo
JPCARAVAN
Bije728x90
Camping Kim
Kronjyllands Camping & Marine Center

Bürstner Premio Life 495 TK

I dag skal du se to nye 2019 modeller fra Bürstner Premio Life og Bürstner Premio serien. Premio Life er en letvægtsserie med modeller som alle har en køreklar vægt under 1.000 kg. Premio serien består af modeller med alle slags soveværelser og mere traditionelle opholdsrum. På billedet ser du Bürstner Premio Life 495 TK som er indrettet med dobbeltseng på tværs, siddegruppe, køkken og toiletrum i midten og tværvendte køjer bagerst.

Tre af de fire Premio Life modeller har dobbeltseng på tværs og den sidste har enkeltsenge. Den store 495 TK har også køjer. Alle modeller har et køleskab på 90 liter inkl. 9 l frostboks, 40 l ferskvandstank, varmt vand og blæsevarme.

Køjerne bagerst i Premio Life 495 TK har et madrasmål på 190 x 63 og 192 x 71 cm. Nederste køje kan klappes op og der er en 115 cm høj serviceluge ind til køjerummet ved siden indgangsdøren.

Køkkenblokken er komplet, bl.a. med tre kogepladser, køkkenvask med koldt og varmt vand og køleskabet i den ene side under køkkenbordet.

Opholdsrummet er indrettet med en siddegruppe på langs med mindst seks siddepladser om bordet. Det hænger på frontpanelet til den forhøjede dobbeltseng. På billedet er bordet skubbet 2/3 ind under sengen.

Her er bordet trukket længere ud. Dobbeltsengen har et madrasmål på 188 x 122 cm. Hvis du husker at holde øje med dem, er den høje seng er alletiders legeplads for babyer og småbørn. Så er de nemlig i øjenhøjde med resten af familien.

Sengemagasinet under dobbeltsengen er ekstra stort. Udefra er der adgang i begge sider. Bürstner Premio Life 495 TK har en totallængde, karosserilængde og udvendig bredde på 595, 521 og 210 cm. Køreklar vægt er på 1.240 kg og en totalvægt på 1.500 kg.

Der er 9 forhandlere af Bürstner i Danmark.
Læs mere om Bürstner campingvogne på www.burstner.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk