Annonce:
Campstuff
Annonce:
Campingudstyr728x90


I 2019 kan du vælge imellem ni delintegrerede Carado modeller. Carado T 449 er én af de tre største. En velkendt model med vinkelsofa i siddegruppen, vinkelkøkken, todelt toiletrum og en Queens Bed i soveværelset. Det er en rummelig camper i 7,5 m klassen med op til fem sovepladser. Sovepladserne i soveværelset er standard. Sænkeseng og opredning i siddegruppen er ekstraudstyr. De vejer henholdsvis 44 og 5 kg. Lasteevnen er på 600 kg, så der er rigeligt ”vægtplads” til de ekstra sovepladser, og til evt. ekstraudstyr.


Tre af de ni delintegrerede modeller har enkeltsenge i soveværelset. To har Queens Bed, to har fransk soveværelse og to har tværvendt dobbeltseng.


Her ser du en standard siddegruppe i Carado T 449 med 5 – 6 siddepladser om bordet. Den viste siddegruppe har mulighed for opredning af en ekstra soveplads. Læg også mærke til vinkelkøkkenet.


Der er to selepladser i siddegruppen og god plads i overskabene i førersiden.


Der er et praktisk støttehåndtag, knager og spejl ved døren. De viste køleskab på 167 l er ekstraudstyr.


Der er god plads rundt om køkkenvask og gaskomfuret.


Madrasmålet i dobbeltsengen er på 195 x 150 cm.


Brusekabinen findes i førersiden. Toiletrummet overfor. Carado T 449 har en totallængde, bredde og højde er på 743, 233 og 291 cm samt en køreklar og totalvægt på 2.895 og 3.500 kg.


Carado T 132 er en af de top små modeller, som begge har en totallængde under 6 m. Begge modeller har køkkenblokken stående i dørsiden. T 132 er indrettet med siddegruppe forrest, køkken og toiletrum over for hinanden og tværvendt dobbeltseng bagerst.


Bordet hænger på væggen og indgår i indretningen af camperens tredje soveplads (ekstraudstyr). Bemærk den store luge til et skab under hækgaragen og at der er en lille stige op i den tværvendte dobbeltseng.


Klædeskabet står ved siden af indgangsdøren. Køleskabet i køkkenblokken rummer 113 l inkl. 14 l frostboks.


Køkkenbord med køkkenvask og tre kogepladser.


Dobbeltsengen bag i Carado T 132 et madrasmål på 200 x 135/115 cm.


Toiletrummet er indrettet med integreret brusekabine. Væggen med håndvask og spejl skal bare drejes ind over toilettet, så er den klar. Carado T 132 har en totallængde, bredde og højde er på 595, 232 og 290 cm samt en køreklar og totalvægt på 2.700 og 3.500 kg.

Læs mere om Carado autocampere på: https://carado.de/da

Carado autocampere sælges i Danmark bl.a. af Autocamp i Låsby (www.autocamp.dk)

Tekst og foto: JPR
© www.autocampernyt.dk & www.campingferie.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk