Annonce:
Annonce:
JPCARAVAN
Camping Del Sole
Camping Kim
Camping Italy
Le Palme Camping
HinshøjCaravan728x90

Fortelte til din campingvogn, autocamper eller campingbus

DWT Teltes 2019-2020 program er stort og varieret. Uanset om du har campingvogn, autocamper eller campingbus, er der flere muligheder for at gøre din mobile fritid lidt bedre. Og vil du campere i telt alene er der også flere muligheder. I da kan du se fire af de nye modeller som blev vist frem i Düsseldorf.

DWT Paradies III

Første nyhed er tredje generation af DWT Paradies, som derfor har fået tillægsnavnet III. DWT Paradies III kommer i tidens lyse og mørke farvere, lysegrå og antracit. På billedet er de udvendige mørkelægningsgardiner rullet op. Når de rulles ned lukkes de med lynlås.


De to forstykker på DWT Paradies III kan byttes rundt efter behov. Gardiner er standard, inderhimmel er ekstraudstyr.


Der er kombineret myggenet-folievindue med dobbelt afdækning i de store sidevinduer. Og separat myggenet-vindue i den en side.


I den anden side er der en integreret dør og to vinduer med myggenet/folievindue. DWT Paradies III få i to dybder, 240 og 280 cm. Og fås i skinnemål fra 821 til 1.120 cm (størrelse 10 – 19).

DWT Shadow

DWT Shadow er et 240 cm dybt frontsolsejl som passer samen med Paradies III og modellerne Columbus, Prinz Plus, Swing, Tango og Ambassador. Det fastgøres til forteltet med lynlås og adapter. Som ekstraudstyr man du få front og sidestykker. Nyt i 2019 er front og sidestykker med indsyet myggenet (mesh). DWT Shadow fås i skinnemål fra 791 til 1.180 cm (størrelse 9 – 21).

DWT Jazz


DWT Jazz er et nyt deltelt som fås i fire størrelser. Både side og forstykker kan lynes af. Du kan få en ”verandastang” til forstykket så det kan foldes ned efter behov og vejrlig.


DWT Jazz fås som standard med 25 mm stålstænger. Alu-stænger eller ekstra solide 28 mm stænger fås som ekstraudstyr. Læg også mærke til den permanent ventilation øverst oppe ved campingvognen.


Sidstykkerne har derudover dør, sidevindue og nederst et ventilationsvindue med folieklap. De fire DWT Jazz størrelser har et bundmål på 300 x 240, 350 x 240, 400 x 240 og 450 x 240 cm.

DWT Space Air HQ


DWT Space Air HQ er et autocamperfortelt med luftstænge som bl.a. kan monteres på markisens teltskinne. Det fås i tre højder, M med en skinnehøjde på 235 x 250 cm, L med en skinnehøjde på 250 – 265 cm og XL med en skinnehøjde på 265 – 280 cm. Dybden er altid 280 cm og bredden henholdsvis 260, 320, 375 og 445 cm.


DWT Space Air HQ har fået nyt design af luftstænger. Der er dør og sidevindue som kan lukkes op i begge sider. Frontstykkerne kan åbnes, foldes samme eller tages af. Inderhimmel er ekstraudstyr. De vandrette afstandspudestykker under frontvinduerne med velcrolukning er ekstraudstyr som forbedrer stabiliteten.

DWT Patron Air HQ


DWT Patron Air HQ er et lufttelt som har et bundmål på 340 x 240 + 60 cm. De 60 cm er dybden på slusestykket. Patron Air HQ har fastsyet gulv og er designet så det kan blive stående tilbage på campingpladsen mens i er på tur i omegnen med jeres camper. Den store åbning midt i forteltet kan åbnes og lukkes af efter behov.


DWT Patron Air HQ passer til en camper med en døroverkant op til 235 cm. Bagstykket kan åbnes i to bredder, og kan bl.a. fastgøres til autocamperen med et magnetadapter/røradaptersæt.

Læs mere om DWT fortelte på www.dwt-telte.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocampernyt.dk & www.campingferie.dk