Annonce:
Annonce:
JPCARAVAN
HinshøjCaravan728x90
Le Palme Camping
Camping Kim
Camping Del Sole

Helintegrerede lækkerier

Rapido 8086 dF

I årgang 2019 er der ni ud af de 25 Rapido modeller nye. Tre af dem er delintegrerede og denne Rapido 8086 dF er en af de seks nye helintegrerede. ”dF” betyder at camperen har dobbeltbund bygget på et FIAT bredsporschassis. De fleste luger finder du i førersiden, men der er også et par på hver side af sidedøren og en stor i gulvet.


Rapido 80 dF serien er på fem forskellige modeller. Den viste Rapido 8086 dF er ny. Der er tale om rummelige campere med masser af bo-komfort og fire forskellige soveværelser.


Køkkenblokkens vinkel er vendt så der er størst mulig rummelighed om bordet. Læg mærke til det lyse interiør og nye detaljer i køkkenblokken som krydderihylde, køkkenrulleholder m.m.


Pladsen om bordet er ok til de fires sovepladser der er mulighed for. Denne udstillingsmodel er uden sænkeseng.


Den nye Rapido køkkenblok har mange praktiske detaljer både over og under køkkenbordet.


Dobbeltsengen kan hæves og sænkes op til 30 cm. I laveste stilling koster det plads i hækgaragen. Rapido 8086 dF Vogn har en karosserilængde og udvendig bredde på 749 og 235 cm. Køreklar vægt er på 3.070 kg, totalvægt enten 3.500, 3.700 og 4.400 kg.

Rapido Distinction i1090 Alde


En anden af årets nyheder er denne stor og ekstra rummelige tre-akslede Rapido Distinction i1090 Alde. En af to nye næste 8 m lange camper. Den nye model er både rummelig og meget luksuriøst indrettet.


Der er tre nye Rapido Distinction modeller. Alle, Rapido Distinction har Alde centralvarme som standard.


Selv med sænkesengen er der god plads i opholdsafdelingen. Køkkenblokken her har den traditionelle vinkel, men stadig med masser af praktiske detaljer.


Sænkesengen over førerpladserne har et madrasmål på 191 x 150 cm. Er der behov for det, kan siddegruppen redes op med et madrasmål på 194 x 80 cm.

1
Detaljer fra køkkenbordet med induktionsplade, elektroniske gasblus, integreret opvaskebakke og forsænket køkkenvask. Læg også mærke til den nedsænkelig hylde til kaffemaskine.


Toiletrummet er et badeværelse, som let kan konkurrere i både plads og indretning med mange badeværelser i almindelige boliger. Brusesøjlen og håndvaskeindretningen er også én af årets nyheder.

1
I Rapido Distinction i1090 kan dobbeltsengen også hæves og sænkes op til 30 cm. I laveste stilling koster det plads i hækgaragen.


Dobbeltbunden er indvendigt godt 25 cm høj, opvarmet og med LED lys. Der er adgang fra begge side og gennem en stor luge i gulvet. Rapido Distinction i1090 har en karosserilængde og udvendig bredde på 879 og 235 cm. Køreklar vægt er på 4.605 kg, totalvægt enten 5 eller 6 tons.

Læs mere om Vogn campingvogne på www.rapido-autocamper.dk

Rapido sælges af Autocamper Center Vejle (www.campershoppen.dk)

Tekst og foto: JPR
© www.autocampernyt.dk & www.campingferie.dk