Annonce:
Annonce:
https://campingferie.vti.it/
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
Østsjællands Camping Center
https://campingferie.vti.it/

 

Caravelair Alba 390

Her til sæson 2019 har Caravelair introduceret en helt ny serie campingvogne målrettet til dig der ikke vil betale så mange penge for en campingvogn. Faktisk starter priserne på kr. 104.900,- for en rejseklar campingvogn, med op til fire sovepladser.
Campingvognen, der for resten hedder Alba 390, har alt en campingvogn skal have.

Caravelair Alba 390

Den har både en fast seng så man ikke behøver at rede op hver dag, og en siddegruppe der kan redes op til to ekstra sovepladser. Den har endda varme, hvis man skulle være af den kuldeskær slags, eller gerne vil campere i ydersæsonen. Og selvfølgelig har den både toilet og et velfungerende køkken med køleskab og gasblus.

Caravelair Alba 390

Ud over alt dette, har den den store fordel at den ikke er særlig tung. Så selv om man har en lille bil, kan man hægte den på krogen og drage ud i det blå og få en masse gode oplevelser. En anden god ting er, at selv om den ikke er særlig tung, er der rigtig fin frivægt i den, så man behøver ikke at begrænse sig så meget med baggage, eller hvis man skulle ønske at få monteret ekstraudstyr.

Fire forskellige modeller

Nu er den model jeg har beskrevet her, den næstmindste model Alba 390. Men Alba serien har også andre modeller. Der er også en helt lille en. Alba 340 med fast dobbeltseng, køkken og dinette. Denne har dog ikke toilet, men det er jo hellere ikke alle der vil have det.

Caravelair Alba 426 Family

Og så er der selvfølgelig også noget for børnefamilierne, nemlig to køjevogne. Der er den mindste, Alba 426 Family, til kun ca. kr. 124.000,- og den lidt større køjevogn Alba 496 Family til kun ca. kr. 133.000,-. Begge er med siddegrupper og faste senge til både børn og voksne. Og selvfølgelig kan siddegrupperne redes op til ekstra sengepladser hvis nødvendigt.

Caravelair Alba 426 Family

Back to basics

Fælles for dem alle er at de er lave i pris og i vægt. Og kvaliteten er god. De er alle lavet af gode materialer og har mange gode detaljer. Det er selvfølgelig ikke luksusmodeller spækket med masser af udstyr, men det behøver man hellere ikke for at få en god campingferie. Der er alt hvad der skal være for en god ferie – plus nogle tekniske detaljer du normalt ikke finder på campingvogne i dette prisleje. Bare sådan noget som, at taget er lavet af kunststof (polyester), skal man normalt op i et helt andet prissegment for at finde.

Caravelair Alba 426 Family

Den nye Alba serie kan ses hos de danske Caravelair forhandlere, der er fordelt over hele landet.

Se mere på www.campingagenten.dk