Annonce:
Annonce:
GudhjemCamping
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
Campingbladet
Kronjyllands Camping & Marine Center
DANESE
Reimo
Camping Kim

Hymermobil B-klassen ModernComfort er den seneste præstation af det succesrige partnerskab mellem Mercedes-Benz og HYMER. Til dato er køretøjerne i ModernComfort-serien de eneste autocamper, hvor et specielt udviklet ”Triebkopf” – hvilket vil sige kun førerhuset med forhjulene og klar til kørsel med motor og tank – fra den nye Sprinter fra Mercedes-Benz forenes med chassiset fra autocamperen. Takket være kombinationen med det prisbelønnede SuperLight-chassis, den velkendte PUAL-teknologi og glasfibre letvægtsgulv, giver den nye generation af autocampere en særdeles let og stabil konstruktion samt ekstra sikkerhed og kørekomfort.

Kom og se Hymer BMC-I 580 i vores udstilling:
PB Scandi-Mobil A/S
Industriparken 16
8961 Allingåbro

info@pb-autocamper.dk

www.pb-autocamper.dk

Herunder kan du se de første billeder og en film af den spændende nyhed.