Annonce:
Kabe King Selection
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

Hymermobil B-klassen ModernComfort er den seneste præstation af det succesrige partnerskab mellem Mercedes-Benz og HYMER. Til dato er køretøjerne i ModernComfort-serien de eneste autocamper, hvor et specielt udviklet ”Triebkopf” – hvilket vil sige kun førerhuset med forhjulene og klar til kørsel med motor og tank – fra den nye Sprinter fra Mercedes-Benz forenes med chassiset fra autocamperen. Takket være kombinationen med det prisbelønnede SuperLight-chassis, den velkendte PUAL-teknologi og glasfibre letvægtsgulv, giver den nye generation af autocampere en særdeles let og stabil konstruktion samt ekstra sikkerhed og kørekomfort.

Kom og se Hymer BMC-I 580 i vores udstilling:
PB Scandi-Mobil A/S
Industriparken 16
8961 Allingåbro

info@pb-autocamper.dk

www.pb-autocamper.dk

Herunder kan du se de første billeder og en film af den spændende nyhed.

 

 

 

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk