Annonce:
Annonce:
Bije728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
Camping Italy
Le Palme Camping
Reimo
Camping Kim

Kontinental indretning i britisk design

Sprite Mondial 450 SE

Sprite har altid gjort meget ud af at holde fast i de britiske traditioner. F.eks. siddegruppe med to lange sofaer og et ”serveringsbord” i den en side, et helt igennem unikt teknisk design for vand, strøm og det store badeværelser med håndvask og klædeskab inden for døren samt et udvendigt design som ikke ligner det kontinentale. Fransk soveværelse har ikke været på Sprite programmet siden årgang 2012. Nu er den tilbage. I dag kan du se den nye årgang af Sprite Mondial serien. På billedet ser du den nye ”kontinentale” Mondial 450 SE, en model i 5 m klassen med fransk soveværelse i fronten og rundsiddegruppe bagerst.


To af de fire Sprite Mondial modeller har fransk soveværelse. Læg mærke til at de tre andre modeller alle har den klassiske Sprite indretning med siddegruppen under frontvinduerne.


Rundsiddegruppen bagerst har et madrasmål på 206 x 141/137 cm. Læg mærke til overskabene og de åbne hylders placering.


Nyheder i 2019 er bl.a. nyt interiør, Ultra Heat, Radio med Bluetooth forbindelse og dobbelt USB stik. Læg mærke til den smarte småtingshylde på køkkenoverskabet.


Myggenetdøren er i fuld højde. Læg også mærke til taglugernes placering.


Køkkenet i Sprite Mondial har indbygget komfur med grill og bageovn. Køkkenvasken har en god størrelse og køleskabet rummer 110 liter. I overskabet er der tallerken- og kop-holder i den ene side.


Læg mærke til vinduerne i dobbeltsengen som har et madrasmål på 200 x 140 cm. Sprite Mondial 450 SE har en indvendig- og udvendig længde samt totalbredde på 485, 656 og 225 cm. Køreklar vægt er på 1.110 kg, totalvægt 1.500 kg og A-målet er på 924 cm.

Sprite Mondial 470 SE


Sprite Mondial 470 SE har siddegruppen i fronten af vognen og er derfor ”omvendt” i forhold til Mondial 450 SE. Både sider, gulv og tag er udvendigt i GFK. Sprite fortæller, at det sikrer vognen mod utilsigtet fugt i konstruktionen, en detalje som gør at Sprite giver tæthedssikring på op til 10 år. Det kræver dog at du følger fabrikkens serviceplan og eftersyn


Her ser du den rummelige siddegruppe under den nye front med tre frontvinduer og Sky-Roof i taget. Sprite Mondial sælges i Danmark inkl. en De-Luxe pakke som består af AKS stabilisator 3004, Sky-Roof, Serviceklap, forstærkede StabilForm støtteben og Truma Therme, varmt vand. Opredning her måler 206 x 152/142 cm.


Køkkenblokken er også spejlvendt i forhold til Mondial 450 SE. Læg mærke til at det store klædeskab her står ved siden af køkkenet.


Det giver plads til en lav og åben skænk ved siden af døren. Og en ekstra stor rummelighedsfølelse i det meste af vognen.       
Dobbeltsengen som har et madrasmål på 200 x 140 cm. Sprite Mondial 470 SE har en indvendig- og udvendig længde samt totalbredde på 510, 681 og 225 cm. Køreklar vægt er på 1.125 kg, totalvægt 1.500 kg og A-målet er på 949 cm.

Læs mere om Sprite campingvogne på www.spritecaravans.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk