Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:

I 2018 kan Campingferie.dk og Autocamper Center Vejle fejre 10 års jubilæum på den guidede campingtur “Rhinen i flammer”.

I årets udgave er der 59 deltagere som hygger sig sammen og oplever en række spændende ting i og omkring byen Rüdesheim og ikke mindst Rhinen. Hovedattraktionen er kæmpefyrværkeriet “Rhinen i flammer” som afvikles tværs over Rhinen mellem 2 borge på hver side af Rhinen samt en pram midt i Rhinen. 40-60 turbåde ligger i Rhinen og ca. 250.000 personer står på bredderne og følger det store fyrværkeri som runger mellem bjergene.

Se del 1 af filmen Rhinen i flammer.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk