Annonce:
Annonce:
Camping Kim
https://campingferie.vti.it/
Reimo
https://campingferie.vti.it/
Kronjyllands Camping & Marine Center
HinshøjCaravan728x90

Pressemeddelelse:

Tempelkrogens Familiecamping kan efter en afstemning blandt landets campister nu profilere sig med at være Sjællands bedste campingplads. Familiecampingen med udsigt til det inderste af Isefjorden fik en komfortabel sejr med hele 179 stemmer ned til nærmeste konkurrent.

Danske campister har haft godt og vel en halvanden måned til at beslutte sig for, hvilken plads de synes er den bedste i Danmark. Her løb Tempelkrogens Familiecamping med titlen som Sjællands bedste. Campingpladsen vandt titlen efter en regional afstemning på OpdagDanmark.dk, som laver guides til de bedste oplevelser i Danmark.

Glade campingejere

Titlen vækker naturligvis stor glæde blandt pladsens ejere.

»Vi er super stolte og er så taknemmelige over, at folk har stemt på os«, udtaler Tina Hjorth, som driver campingpladsen med sin mand. »Det er en kæmpe anerkendelse, som vi værdsætter utrolig meget. Det giver os motivation for at knokle videre«, tilføjer den glade campingejer.

Titlen kommer efter en fremragende sommer, hvor familiecampingen har været fyldt til bristepunktet med glade gæster, der har nydt solen, pladsens store pool og den nye café, som de har slået dørene op for.

»Gæsterne har heldigvis taget rigtig godt imod den nye café og har været meget tilfredse med maden. Det gør selvfølgelig en tidligere kok og caféejer som mig rigtig tilfreds«, siger pladsens anden ejer, André Nouard, som også står for at lave mad til gæsterne. Han er ligesom Tina glad for resultatet af den regionale afstemning, der sender titlen som Sjællands bedste campingplads i retning ad Vipperød nær Holbæk, hvor campingpladsen er beliggende.

Campingejerne vil ride videre på bølgen

De to campingejere ser nu frem til et for- og efterår, som forhåbentlig vil bringe flere glade campister til pladsen. De vil bruge kåringen som afsæt til at lave flere familievenlige aktiviteter, som er en del af deres spidskompetencer.

»Man kan vel lidt sige, at kåringen her viser, at vores mange aktiviteter og generelle familievenlige tilbud sætter sine spor hos gæsterne«, udtaler Tina Hjorth, som har svært ved at få armene ned over den netop afsluttede sæson: »Det har været helt fantastisk. Pladsen har været fuldt booket hele sommeren, og der har simpelthen været den fedeste stemning«, afslutter hun.

De to campingejere glæder sig allerede nu til næste sæson og især til at byde en masse nye gæster velkommen til deres campingplads, som nu kan profilere sig med at være Sjællands bedste.

https://tempelkrogens-familiecamping.dk/