Annonce:
Annonce:
Reimo
Østsjællands Camping Center
HinshøjCaravan728x90
Le Palme Camping
Bije728x90
Camping Kim

Nye campingstole og nye fortelte

Hvert år er der masser af nyheder fra de forskellige producenter af campingudstyr. Og det går ofte stærkt med at finde på nyt eller nye udgaver af modeller fra sidste år. Mode og farver skifter fra sæson til sæson. I dag kan du se nogle af Westfield nyhederne, udvalgt af Poul-Erik fra Camper Fritid, en del af Intercamp i Lunderskov.

Vi starter med tre nye og spændende stole der har deres udgangspunkt i Westfields Home and Garden Collection. Men her produktudviklet til mobil fritid.

Stolen Elisabeth vejer 6,1 kg.
Stolen Emma vejer 5,2 kg.
Stolen Grace: 6 kg.
Alle tre stole kan klare en belastning op til 120 kg.


Næste stol, Westfield Avantgarde Noblesse positionsstol med påsættelig fodskammel, er en gammel kending, bl.a. opdateret i nye farver. Den er designet i det ekstra solide DURA Lite system.
Stolen vejer 4,8 kg og kan belastes op til 150 kg. Den fylder sammenklappet 107 x 65 x 13 cm.
Skamlen vejer 1,8 kg og fylder sammenklappet 87 x 50 x 9 cm


Den næste stol fik jeg desværre ikke navnet på. (Mine foto af skiltet var blevet for uskarpt). Stolen kan klappes ekstra meget sammen, og dermed være i et mindre magasin, baggerum eller tagboks. Den smarte fodskammel som har fire indstillelige ben er ekstra interessant. For nu kan man sætte sig i stolen, og trække fodskamlen ind undr benene når man sidder godt. Det er både praktisk og smart.


Og så over til noget helt andet, nemlig tre af de udstillede fortelte. Det første er Westfield Pluto, et nyt A-måls lufttelt som fås i størrelserne 8 (A-mål 945-960 cm), 9 (965-1.015 cm) og 10 (1.016-1.050 cm). Pluto er 250 cm dybt, har en indvendig højde på 190 cm ved frontpanelet og 230 cm i resten af forteltet. Selvfølgelig højere inde ved campingvognen. Jf. skiltet er vægten 38, 40 og 45 kg.


Alle ”stænger” er luftstænger. Der er indsyet rullegardiner og ekstraudstyr er bl.a. ud udbygning (luftstænger), indertelt til udbygning, insektnet, inderhimmel, ”stormstænger,” stormbånd og gardinsæt.


Næste model er Westfield Cetus 400 som har et bundmål på 400 x 260 cm. Højden under udhænget er 190 cm og inde i forteltet fra 210 til 250 cm.


Westfield Cetus 400 har en vægt på 34 kg. Der er indsyet rullegardiner og ekstraudstyr er bl.a. udbygning (luftstænger), indertelt til udbygning, insektnet til front og sidestykker, ”stormstænger,” stormbånd samt inderhimmel.


Sidste fortelt er et fornyet Dorado Pro 400 rejsefortelt som har et bundmål på 400 x 250 cm og lidt mindre ved de skrå hjørner. Den fulde dybde findes i de midterste 3 meter af bredden. Den indvendige højde er fra 210 cm.


Frontpanelerne kan rulles op eller slås op som frontmarkise. Det sidste kræver dog køb af ekstra solsejlsstænger i aluminium. I standardudgaven vejer Dorado Pro 400 kun 10 kg.


Der er indsyet myggenet i sidedørene. Ekstraudstyr er bl.a. ”bagstænger” til at lukke tæt ved campingvognen, stormstænger, stormbånd samt inderhimmel.

Læs mere om Westfield udstyr og fortelte på www.camper-fritid.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocampernyt.dk & www.campingferie.dk