Annonce:
Annonce:
Camping Kim
DANESE
https://campingferie.vti.it/
Campstuff
Le Palme Camping
Kronjyllands Camping & Marine Center

Camping Branchen skriver i en pressemeddelelse

Camping

Sæsonoprydningen står for døren hos landets campingforhandlere, og det er for campisterne en enestående mulighed for at gøre en god handel.

På bagkant af den netop overståede sommerferie gør man nu klar til den store sæsonoprydning hos landets campingforhandlere, så der kan blive plads til den kommende sæsons nye produkter.

For landets campister er det en mulighed for at gøre en rigtig god handel.

 • Hvis man drømmer om nyt udstyr til næste års campingferie, så er det nu, man skal slå til, og det samme kan også sagtens gøre sig gældende, hvis man overvejer at købe helt ny campingvogn eller autocamper, siger Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen.
  .
 • Det myldrer med gode tilbud, når der ryddes op hos forhandlerne, fastslår han.
  .

Snus til næste sæson

Jesper Behrensdorff anbefaler derfor, at man som campist bruger nogle timer på at køre rundt til de lokale campingforhandlere for at se på deres slagtilbud.

 • Man vil i mange tilfælde opleve, at noget af det, man måske ikke fik købt før sommerferien, nu er faldet betragteligt i pris, siger Jesper Behrensdorff, der samtidig fremhæver, at besøget hos campingforhandleren også er en oplagt anledning til at snuse lidt til, hvad der er i vente i den kommende sæson.
  .
 • 2019-modellerne for campingvogne og autocampere begynder så småt at trille ud fra fabrikkerne, så hvis man overvejer at købe en ny vogn, så er sensommeren et godt tidspunkt at tage hul på sin research.
  .

Fakta

Camping Branchen er en sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af telte, trailere, campingvogne, autocampere samt leverandører af forskellige former for tilbehør.

Læs mere på: www.campingbranchen.dk