Annonce:
Annonce:

Så er der igen nyt fra Kabe omkring nogle af deres 2019 nyheder.
Campingferie.dk har produceret 2 film som du kan se her under teksten.

I den ene film fortæller Steen Reinholdt Rasmussen fra Intercamp A/S om Kabe modellerne og nogle af deres nyheder til 2019 sæsonen, herunder deres nye Dometic køleskab, hvor dørene kan åbnes fra begge sider.

I film nr 2 tager Steen R. Rasmussen os med på en gennemgang af Kabe Imperial 780 TDL FK KS  2019 model som er en luksusvogn for 2, der ønsker luksus i topklasse uanset årstiden enten man er fastligger eller rejsende livsnyder.

Yderligere information www.kabe.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk