Annonce:
Annonce:
Bije728x90
Camping Del Sole
Reimo
JPCARAVAN
Østsjællands Camping Center
HinshøjCaravan728x90

Ro i teenagefamilien?

Adria Adora 673 PK

To døre i en campingvogn er set før. Både til udstillingsbrug og i deciderede produktionsmodeller. Men en selvstændig dør til et separat børneværelse kan jeg ikke huske at have set før. Det kræver selvfølgelig en vogn af en vis størrelse. Og den størrelse har den nye Adria Adora 673 PK du ser på billedet. Opdelingen af vognen på hver sin side af det todelte toiletrum er en udmærket anledning til den ekstra dør. Indretningen kunne jo også bruges til liggende gæster.


Adria Adora serien er kommet op på 16 forskellige modeller. Der er fem familiemodeller, seks med enkeltsenge og fem med dobbeltseng. Det giver mange muligheder for de fleste campister.


Nok er der separat børneværelse, og der er stadig god plads i rundsiddegruppen overfor køkkenblokken.


Den tværvendte dobbeltseng under Sky-light panoramavinduet har et madrasmål på 200 x 140 cm.


Køkkenblokken er rummelig og der er plads til en mikroovn i det højre overskab.


Børneværelset med sovemulighed nederst på 200 x 140 cm og 200 x 75 i ”overkøjen.” Adria Adora 673 PK har en karosserilængde og udvendig bredde på 735 og 245 cm. Køreklar vægt er ca. 1.780 kg, totalvægt 2.000 kg.

Adria Adora 613 HT


Adria Adora 613 HT er en populær egoistvogn med fuld blus på komfort og masser af plads for to på tur. Der er vinkelkøkken under Sky-light panoramavinduet forrest. I 2019 er der også kommet emhætte over gaskomfuret. Der er også kommet affaldsspand i en køkkenskuffe.


I opholdsafdelingen er der en ekstra rummelig siddegruppe med TV plads på bordet i hjørnet.


Og et soveværelse med enkeltsenge og masser af skabsplads.

Det rummelige badeværelse med brusekabine fuldender den mobile fritidsbolig for to. Adria Adora 613 HT har en karosserilængde og udvendig bredde på 675 og 245 cm. Køreklar vægt er ca. 1.560 kg, totalvægt på 1.800 kg med mulighed for opvejning til 2.000 kg.

Læs mere om Adria campingvogne på www.adria.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocampernyt.dk & www.campingferie.dk