Annonce:
Annonce:
Østsjællands Camping Center
Camping Kim
Camping Italy
Reimo
Bije728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
Camping Del Sole

Fysisk større og rigtig god lasteevne


Dethleffs Pulse T-6651 DBM

Noget af det første man lægger mærke til i den nye Dethleffs Pulse serie er dens højde. Alle modeller, både de del- og de helintegrerede er udvendigt 300 cm høje. Og det lægger man også mærke til når man står inde i den. Den indvendige højde er nu oppe på 205 cm. Men der er også andre overraskelser, f.eks. en rigtig god lasteevne og nye overskabe i køkkenet. På billedet ser du Dethleffs Pulse T-6651 DBM, den mindste af de delintegrerede modeller.

Dethleffs Pulse består overordnet af to serier. Der er fire delintegrerede og seks helintegrerede modeller at vælge imellem. Alle de delintegrerede indretninger fås også som helintegrerede. De to sidste modeller med tillægsbogstavet ”L” har i siddegruppen en ekstra rummelig indretning med sofaer langs siderne.

Den 70 cm brede dør er standard i alle modeller, det samme gælder hækgarage med to luger. Der er plads til et stort TV i fladskærmsholderen ved døren.

I denne model er der L-siddegruppe med bordet på en centersøjle. Sænkeseng er ekstraudstyr og fås til alle de delintegrerede modeller. Det samme gælder for opredningsmulighed i siddegruppen.

Den vinklede køkkenblok står i førersiden. Læg mærke til overskabene. De har fået låger i et nyt design. Når man åbner dem, klapper de sammen på midten.

Der er stort toiletrum mellem køkken og soveværelse. Brusekabine med trærist står i dørsiden.

Bagerst er der en Queens Bed med klædeskabe ved siden af hovedgærdet. Sengen kan justeres i højden og madrasmålet er på 190 x 160 cm. Dethleffs Pulse T-6651 DBM har i Tyskland har en totallængde, bredde og højde er på 699, 233 og 300 cm samt en køreklar og totalvægt på 2.805 og 3.500 kg.

Dethleffs Pulse I-7051 DBM

Dethleffs Pulse I-7051 DBM er en af de fire store helintegrerede modeller. Det som man her især lægger mærke til er den gode plads i opholdsafdelingen. Køkken, toiletrum og soveværelse er magen til det som der er i de delintegrerede modeller.

Vidvinklen snyder lidt, men bordet er ret stort i forhold til de seks siddepladser omkring det. Sænkesengen over førerpladserne har LED spots og lysbånd på undersiden. Dethleffs Pulse I-7051 DBM

Der er god plads på køkkenbordet, også når både gaskomfur og vask er i brug.

I helintegrerede Pulse I-7051 DBM har dobbeltsengen et madrasmål på 195 x 150 cm. Dethleffs Pulse I-7051 DBM har i Tyskland har en totallængde, bredde og højde er på 740, 233 og 300 cm samt en køreklar og totalvægt på 2.965 og 3.500 kg.

Dethleffs autocampere sælges bl.a. af Vendelbo Vans i Tårs (www.vendelbo-vans.dk)

Læs mere om Dethleffs på www.dethleffs.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocampernyt.dk & www.campingferie.dk