Annonce:
Annonce:
Camping Del Sole
Le Palme Camping
HinshøjCaravan728x90
JPCARAVAN
Bije728x90
Camping Italy
Camping Kim


Sæson 2019 starter her

Så er den europæiske branche for mobil fritid gået i gang med at præsentere sæson 2019. Selv om der allerede nu er udsendt meget om den nye sæson, så er det her i Düsseldorf det ”starter rigtigt.” I dag viser en række af nye, opgraderede og et par som ser ud som forrige sæson. Den første er en ny Bürstner Premio Life 490 TK, en ny og rummelig model med en særlig indretning i letvægtsklassen. Køreklar vægt er på 960 kg, totalvægt 1.200 kg og mulighed for opvejning til 1.500 kg.


Bürstner Premio Life 490 TK har forrest et hævet dobbeltseng på tværs med en rummelig siddegruppe foran. Her er der også plads til at indrettet opholds plads til babyer så de kan deltage i familiens dagligdag. Bagerst er der køjer på tværs.


I den nye Caravelair Alba 390 får du mulighed for campingture for én eller to med en dobbeltseng i fuld størrelse, køkken, siddegruppe og toiletrum. Denne letvægtsvogn er den næstmindste af fire i en ny letvægtsserie, og de to store har i øvrigt køjer.


Bagerst er der en siddegruppe og et toiletrum i hjørnet ved døren. Køreklar vægt 657 kg, totalvægt 900 kg og mulighed for opvejning til 1.000 kg.


Det var en tilfældighed, men her ser du Søren fra LE Camping i Frederikshavn stå i døren til den nye Dethleffs Generation 515 LE. Indretningen er siddegruppe forrest og enkeltsenge bagerst.


Dethleffs Generation er udstyret med en del ekstraudstyr som standard, og der er fem grundrids i serien. Denne Generation 515 LE med en karosserilængde på 630 cm, er en af de største. Køreklar vægt 1.465 kg, totalvægt 1.800 kg.


Du skal også lige se af de nye Dethleffs Generation Scandinavia modeller, den eneste som står hernede. Generation Scandinavia 655 RF er indrettet med siddegruppe forrest og fransk seng med et stort børneværelse bagerst. Selvfølgelig med centralvarme og vandbåret gulvvarme.


Rundsiddegruppen er ekstra rummelig og køkkenblokken udstyret i bedste ”skandinaviske stil” med sammenbygget gaskomfur og ovn. Køreklar vægt 1.935 kg, totalvægt 2.500 kg.


Eriba Living 560 er en ny model i den genopståede serie på modeller. Eriba Living 560, som er indrettet med fransk soveværelse, rundsiddegruppe og køjer, er den største model i serien.


De hvide skabslåger giver en dejligt lys og behagelig vogn, og det får også vognen til at virke større end målene viser. Køreklar vægt er på 1.423 kg, totalvægt 1.600 kg og mulighed for opvejning til 2.000 kg.


En af de nye Fendt modeller er denne Bianco Activ 445 FH der er indrettet til to (eller én) på tur. Den er indrettet med fransk soveværelse forrest og vinkelsiddegruppe bagerst.


Midt i vognen er der køkkenblok med stort køleskab på væggen overfor. Siddegruppen er designet med klædeskab og et TV møbel i dørsiden. Køreklar vægt er på 1.293 kg, totalvægt 1.500 kg og mulighed for opvejning til 1.700 kg.


Vi har allerede vist de nye Hobby modeller. Derfor får du lov at se den komfortable egoistvogn Hobby Excellent 495 WFB. Den har en køreklar vægt er på 1.292 kg og en totalvægt 1.500 kg. Opvejning til 1.750 kg er muligt.


Excellent 495 WFB er indrettet med rundsiddegruppe, køkkenblok med stort køleskab overfor og så kommer den franske seng med et stort badeværelse med brusekabine bagerst.


Alle Knaus Sport modeller kommer i 2019 med en omfattende Silver Selection pakke. Det giver et ekstra boost til udstyrsniveauet og de forskellige indretninger skal nok blive populære i deres klasser. Her ser du den nye Knaus Sport 500 KD Silver Selection med tværvendt dobbeltseng forrest og siddegruppe i midten.


Bag i Sport 500 KD er der køjer på langs med et stort toiletrum overfor. I denne model er der indbygget tre køjer. Knaus Sport 500 KD Silver Selection har en køreklar vægt er på 1.292 kg og en totalvægt 1.100 kg. Opvejning til 1.700 kg er muligt.


Knaus Südwind kommer i en helt ny og opdateret udgave. De nye modeller har fået nyt og lækkert design med flere interessante detaljer. Alle modeller kommer til Danmark med stort køleskab. Her ser du den nye Knaus Südwind 500 FU med fransk soveværelse forrest i vognen.


De lyse skabslåger passer godt til både lyse og mørke tekstiler plus det øvrige interiør. Südwind 500 FU har en køreklar vægt er på 1.290 kg og en totalvægt 1.500 kg. Opvejning til 1.800 kg er muligt.


I den nye årgang er det nok LMC som kommer med flest nye familiemodeller, og LMC Maestro 532 K er én af de mange nye modeller i 2019 programmet. Denne model er ekstra rummelig og komfortabel. Køreklar vægt er på 1.510 kg og en totalvægt 2.000 kg.


LMC Maestro 532 K er indrettet med køjer på tværs bagerst og enkeltsenge forrest. Den kunne godt være et ”familieprojekt” med den nødvendige komfort for både ældste generation (med plads til besøg af børnebørn) og den yngre generation med plads til egne børn. Nåh ja! Og til en tur uden børn. Læg også mærke til det store ekstramonteret loftsvindue.


Sprite Mondial 450 SE er et godt bud på den engelske fabriks version af en klassisk indretning med fransk soveværelse og rundsiddegruppe. Resultatet er ganske vellykket, for den har bevaret sit engelske udstyrsniveau.


Selv om køkkenblokken har sit køleskab under køkkenbordet, er der også blevet plads til et gaskomfur med ovn ved siden af. Sprite Mondial 450 SE har en køreklar vægt er på 1.110 kg og en totalvægt 1.350 kg. Opvejning til 1.500 kg er muligt.


Tabbert Vivaldi 490 TD er, sammen med resten af serien, komplet opdateret i sæson 2019. Resultatet er meget vellykket og skal du på campingudstilling i løbet af vinteren, er de nye modeller absolut et besøg værd.


I denne udgaver der de blevet plads til det nyt køleskab med åbningg til begge sider fra Dometic. Læg også mærke til de lyse detaljer og skinnende håndtag. Tabbert Vivaldi 490 TD har en køreklar vægt er på 1.480 kg og en totalvægt 1.700 kg. Opvejning til 1.800 kg er muligt.


Dagens sidste campingvogn er en Weinsberg CaraTwo 450 FU, der i 2019 ser ud som sidste år. Det skal dog ikke forhindre os i at vise en ekstra lys og let vogn for to med fransk soveværelse.


Rundsiddegruppen har lyse tekstiler, åbne hylder langs siderne og indirekte lys som medvirker til et godt indeklima. Weinsberg CaraTwo 450 FU har en køreklar vægt er på 1.000 kg og en totalvægt 1.200 kg. Opvejning til 1.500 kg er muligt.


I morgen skal de se nogle af de nye autocampere. Og kan allerede her afsløre, at det er en Adria kassevognscamper.
Tekst & foto: JPR
© www.campingferie.dk