Annonce:
Annonce:
JPCARAVAN
Camping Kim
Camping Del Sole
Le Palme Camping
Bije728x90
Reimo
https://campingferie.vti.it/
https://campingferie.vti.it/
DANESE


Fendt Tendenza på to minutter

Den nye årgang af Fendt Tendenza bliver udvidet med to nye modeller med samme indretning. Forskellen mellem Tendenza 650 SFD og Tendenza 650 SFDW er at 650 FWDW har Alde centralvarme med vandbåret gulvvarme. Udvendigt er der bl.a. kommet nye mærkere baglygter, alufælge i farven Antracit, ny hvid Midi Dometic tagluge og forbedring af dørens mørklægning.


I 2019 kan du vælge mellem fem forskellige indretninger. Tendenza 650 fås i to udgaver og så er der de to Performance specialmodeller, Tendenza Performance 465 SFB og Tendenza Performance 515 SG. Det bringer antallet op på otte muligheder. Hertil kommer mulighederne for at tilpasse din kommende Tendenza med forskelligt fabriksmonteret ekstraudstyr.


I rundsiddegruppen er der gode muligheder for at tilpasse lyset til den aktuelle situation. Bordet står på en centersøjle. Interiøret hedder “Chesterfield Oak” og der er to tekstilvarianter. Bergamo, som du ser på billedet og Catania, som er ensfarvet mørk variant. Ved døren er der kommet nye frakkehager.


Køleskabene rummer enten 140 eller 150 l inkl. en udtagelig fryser. I modellene 515 SF, 650 SFD og 650 SFDW kan du få ovn som ekstraudstyr, og alle modeller, minus denne 495 SFR, er der bagvæg med vindue og indbygget lys.


Her ser du tekstilvarianten Catania i en Tendenza 515 SG med enkeltsenge i soveværelset. Alle modeller på én aksel opvarmes med en Truma Combi4 boiler. Tendenza 650 SFD opvarmes med en Truma Combi6. Alle modeller har Truma INet Box til iNet-aktiverede enheder, f.eks. Combi4 boiler og andet udstyr der kan betjenes via en Truma app og SMS eller bluetooth.


I soveværelset er der sengebunde med justerbar hårdhed, springmadrasser, indirekte lys i sengemagasin, læsesport og lysbånd langs loftet.


Detaljer fra den nye Tendenza 650 SFD. Der er også kommet nyt design på bænktoilettet C 500.


Sengebunden på den sidevendte Queens Bed kan klappes op ved hovedgærdet. Så er det lettere at kommen hen til badeværelset bagerst. I Tendenza 515 SG er enkeltsengene blevet 5 cm bredere.

Du kan læse mere om Fendt Tendenza på www.fendtinfo.dk

Tekst: JPR – Foto: Fendt pressefoto.
© www.campingferie.dk