Annonce:
Annonce:
Reimo
JPCARAVAN
Kronjyllands Camping & Marine Center
Camping Del Sole
Camping Kim
Camping Italy

Eriba Nova GL 2019 på 2 minutter

Eriba Nova GL opgraderes i årgang 2019 med mere luksus. Eriba fortæller i en pressemeddelelse om den kommende årgang, at den i forvejen ret luksuriøse ERIBA Nova GL får et markant løft op i luksusklassen. Udover opgraderingen kan du få ekstraudstyr som kan gøre din kommende Nova GL ekstra luksuriøs og individuel.


Eriba Nova GL serien kommer i 7 forskellige indretninger der har en karosserilængde som er mellem 552 og 645 cm. Tre med fransk soveværelse, to med enkeltsenge, en med lange sofaer og stort toiletrum bagerst og en, den nye Nova GL 560, har fransk soveværelse, rundsiddegruppe og køjer.


Vognen på billedet er en Eriba Nova GL 530 med enkeltsenge i soveværelset. Det udvendige design kendes på den runde overgang mellem tag, front og hæk. Der er kommet ny sidestaffering og nye tofarvede alufælge. Eriba kalder dem bicolour alufælge.


Der er kommet nyt lyst interiør med nye greb. Eriba kalder kombinationen Egetræstoner med champagnefarvet striber. Der kommer fire tekstilkombinationer, plus en lædervariant som ekstraudstyr. Bemærk at bordet står på en søjle så der er mest mulig benplads under det. Eribas gennemtænkte raum+ system, som er unikt for campingvognsklassen, giver både mere plads og forbedrer campingvognens køreegenskaber.


I køkkenet er der integreret LED lys i greb og indirekte lys under loft og bordpladen.
Bordpladen er designet i lys stenoptik. Køleskabet, skuffer og køkkenskab under køkkenbordet er i samme sølvgrå farve.


Skabspladsen i køkkenet er god og effektiv. Det lyse interiør lyser gevaldigt op i toiletrummet. Rør til vand, el og varme samt ferskvandstanken er installeres ubeskadiget under køretøjets gulv og sikrer således et centralt lavt tyngdepunkt. Og så må du ikke glemme Eriba Novas kendte og patenterede PUAL-struktur, der har isoleringsegenskaber som både er egnet til vinterbrug, men som også sikrer behagelige inde-temperaturer i sommerferien.


Sengene i soveværelset er 2 m lange og her er der mulighed for opredning i hele vognens bredde. Eksempler på valgfrit ekstraudstyr er panoramavinduer, mover, skibox, multimediepakke med satellitantenne, markise, fortelt etc. Du kan også vælge en komfort-siddegruppe med hjørnehynder i et rundt design. F.eks. til dem som ønsker at afslutte aftenen med en god bog.

Vi har ikke alle data, men glæder os til at se den nye årgang på Caravan Salon Düsseldorf sidst i august. Se mere om Eriba campingvogne på www.eriba.dk

Tekst: JPR – Foto: Hymer Eriba pressefotos
© www.campingferie.dk