Annonce:
Annonce:
JPCARAVAN
Østsjællands Camping Center
HinshøjCaravan728x90
Camping Del Sole
Le Palme Camping

Dethleffs Coco Lounge er gået i produktion

Dethleffs Coco Lounge blev vist som designstudie på Caravan Salon Düsseldorf i efteråret. Nu fortæller Dethleffs i en pressemeddelelse, at den ultralette og usædvanlige campingvogn er produktionsklar. Dethleffs Coco Lounge bliver introduceret til sæson 2019. Vi har ikke fået alle detaljer, men ved allerede nu at total- og karosserilængde bliver på 589 og 460 cm, samt at den udvendige bredde bliver på 220 cm.

En tom standardmodel vejer kun 733 kg og totalvægten er opgivet til 1.100 kg. Den lave vægt er opnået med nye ekstra lette og stive materialer. Det bliver spændende at se hvad vægtene bliver når de præsenteres u Düsseldorf. I forhold til designstudiet er der kommet nye alufælge og vindue i den brede dør.

Når du komme ind i Coco Lounge er der kommet greb (knapper) med låsefunktion på køkkenlågerne og hvid farve på hele fronten. Det er kun omkring det særlige frontrude og langs taglugerne den grålige farve er bevaret. Kæleskabet er ændret til et Slim Tower på 142 l inkl. 12 l udtagelig frost boks.

Der er også kommet glaslåg over gaskomfuret. I toiletrummet er skabe og hylder ændret og så er der kommet vindue med mælkehvidt glas i siden.

De skrå overskabe med indirekte lys over og under er bevaret. Men der er sket små ændringer i designet under overskabene og på den øverste ryghynde. Bordet kan stadig rykkes efter behov og der er kommet nyt sammenfoldeligt bordben.

En opredning bagerst måler 200 x 155 cm.

De justerede farver har gjort hele vognen mere lys og (optisk) rummelig.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen at bruse-udstyr skulle være standardudstyr. Men mulighederne er der.

Hækken (bagenden) har fået ny bemaling og nye håndtag. Bemærk det nye vindue i toiletrummet, de to luftspjæld til køleskabet og udstødningsrøret ved baghjulet.

Nu er der bare at vente på mere eller se de kommende modeller på Caravan Salon Düsseldorf.
Du kan læse mere om Dethleffs på www.dethleffs.dk

Tekst: JPR
Foto & data: www.Dethleffs.dk

© www.campingferie.dk