Annonce:
Annonce:
Camping Del Sole
Camping Kim
JPCARAVAN
Østsjællands Camping Center
Bije728x90
Le Palme Camping
HinshøjCaravan728x90


Knaus Sport Silver Selection på 2 minutter

Allerede ved introduktionen vil den nydesignede Knaus Sport komme til Danmark i Silver Selection udgaven. Hvis du ser på de pressebilleder der er tilgængelige, er det tydeligt at den nye version vil vække begejstring og passe godt i til det nordeuropæiske marked. Personligt er jeg glad for den nye todelte “STYLE Plus” indgangsdør med vindue øverst og affaldsspand i underdelen. Her det både muligt at nyde den friske luft uden at det trækker langs gulvet, og samtidigt holder den evt. hunde og småbørn indendørs. Praktisk både på rastepladsen og når der skal slappes af på campingpladsen.


Knaus Sport Silver Selection er komplet fornyet både ude og inde. Listen er lang og med masser af det som gør campingturen praktisk og komfortabel.

KNAUS SPORT HIGHLIGHTS 2019
– Glatte aluminiumssideplader
– SILVER SELCTION grafik
– “KNAUS CATEYE evolution” baglygter
– Næsehjul med vægtangivelse
– AL-KO AAA bremser
– 17” alufælge i KNAUS design
– Vægtforhøjelse til kategori 2 (i 400 QD til kategori 1)
– Stabil Form støtteben
– Udvendig Kombistikdåse
– HEKI II stor tagluge?
– Røgalarm
– Ny todelt “Style Plus” indgangsdør
– Myggenetsdør
– El-gulvvarme
– Nyt møbeldesign med mørkt træ og lyse kontraster
– Ambiente belysning med LED spots
– Svingbar TV-holder
– Deko Pakke: (puder, sengetæppe, dug)?
– EvoPore HRC madras i voksensenge


To af de 15 modeller i årgang 2019 er helt nye. Fem modeller har køjer (alle med dobbeltseng til mor og far), én har skabskøje, tre har enkeltsenge og seks har dobbeltseng.


Det nye møbeldesign med mørkt træ og lyse overflader på skab og låger matcher giver gode muligheder for at udnytte det fleksible Ambiente lyssystem. Modellen på billederne er den nye Knaus Sport Silver Selection 540 FDK.


Bordpladerne har fået ny stengrå overflade og opbygningen om køkkenvinduet er der i nogle af modellerne, som her, monteret det smarte ”T-Rammevindue.” Gaskomfuret og den dybe køkkenvask er de velkendte og gennemprøvede versioner.

Det rummelige 142 l køleskab fra Thetford er standard i tre modeller (500 KD, 500 FU og 540 FDK).


Det bliver spændende at se Knaus nye multifunktionelle køjesystem i praksis. Læg også mærke til den svingbare TV arm og de flytbare læsespots ved vinduet.


De faste voksensenge har fået en ny kvalitets “EvoPore HRC” madras sørger for en godt nat søvn.


Selv om der er mange lighedspunkter, så har det nye interiør har strammet designet af den separate håndvask så meget op, at det ser helt nyt ud.


Lyse farver og nye praktiske hylder giver masser af velværet i toiletrummet.
I juli 2018 måned kommer de første 2019 modeller til Danmark. Spørg hos din lokale forhandler. Se mere om Knaus på www.knaus.dk

Tekst: JPR – Foto: Knaus pressefoto
© www.campingferie.dk