Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:

Sven Pedersen, skribent på campingferie.dk har investeret i en O-grill og det er der indtil videre kommet denne artikel ud af.

Om O-grill

Sven Pedersen fortæller:
Efter at vi i 15-20 år har brugt CADAC-grill af forskellige størrelser, følte vi lyst til at prøve noget nyt. Kigger man sig omkring på campingpladserne, kan man se, at Weber’s Q-serie – helt uden sammenligning – er campisternes grill nr. 1. Især blandt fastliggerne.

Da vi er udprægede nomader, skønnede vi, at en Q-grill med tilbehør var noget pladskrævende at have i bilen sammen med solsejlet/forteltet og kasserne med alt det øvrige grej til en ferietur. Ved at google på emnet camping-grill, faldt vi bl.a. over et par danske test og videoklip fra messer, hvor O-grill serien blev præsenteret. Vi faldt for den store model 900T og bestilte den med det smarte, sammenklappelige bord + stegeplade, taske og “værktøj”. Lidt af en investering, men kvaliteten synes at være OK. Made in China, – men det er Weber’s Q-grill jo også.

Læs opskrifter og se billeder af forskellige retter som Kitta og Sven har lavet på O-grillen:

http://www.kittaogsven.dk/om-grillen.html

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk