Annonce:
Annonce:
Reimo
Bije728x90
Le Palme Camping
JPCARAVAN
https://campingferie.vti.it/
Kronjyllands Camping & Marine Center
Østsjællands Camping Center
Camping Del Sole

Sven Pedersen, skribent på campingferie.dk har investeret i en O-grill og det er der indtil videre kommet denne artikel ud af.

Om O-grill

Sven Pedersen fortæller:
Efter at vi i 15-20 år har brugt CADAC-grill af forskellige størrelser, følte vi lyst til at prøve noget nyt. Kigger man sig omkring på campingpladserne, kan man se, at Weber’s Q-serie – helt uden sammenligning – er campisternes grill nr. 1. Især blandt fastliggerne.

Da vi er udprægede nomader, skønnede vi, at en Q-grill med tilbehør var noget pladskrævende at have i bilen sammen med solsejlet/forteltet og kasserne med alt det øvrige grej til en ferietur. Ved at google på emnet camping-grill, faldt vi bl.a. over et par danske test og videoklip fra messer, hvor O-grill serien blev præsenteret. Vi faldt for den store model 900T og bestilte den med det smarte, sammenklappelige bord + stegeplade, taske og “værktøj”. Lidt af en investering, men kvaliteten synes at være OK. Made in China, – men det er Weber’s Q-grill jo også.

Læs opskrifter og se billeder af forskellige retter som Kitta og Sven har lavet på O-grillen:

http://www.kittaogsven.dk/om-grillen.html