Annonce:
Annonce:
Camping Italy
HinshøjCaravan728x90
Reimo
Bije728x90
Østsjællands Camping Center
Kronjyllands Camping & Marine Center


Knaus Südwind 2019 på 5 minutter

Knaus har præsenteret den nye årgang for forhandlere og presse. I 2019 har Knaus Sport og Knaus Südwind fået en komplet fornyelse både ude og inde. De største forandringer finder du i den nye Knaus Südwind som kommer i 15 opdaterede modeller, hvoraf de 10 er helt nye indretninger. Den største nyhed er nok de tre modeller med køkken i fronten og Lounge siddegruppe midt i vognen. Men det er også værd at bemærke, at der er fire nye modeller med siddegruppen forrest. I Danmark fortsætter vi med de veludstyrede Silver Selection modeller. Billedet er af den nye Südwind 540 UE.


Her ser du den nye bagende på Knaus Südwind med ”katteøjne baglygter” med LED teknik. Derudover er der mange andre spændende nyheder, både synlige og skjulte som selvjusterende bremser, vægtmåler i næsehjulet, samling af servicepunkter bag én serviceluge. Knaus fremhæver selv disse:

SÜDWIND HIGHLIGHTS 2019
* CATEYE baglygter med dynamiske blinklys
* 15 komplet nydesignede grundrids
* Selvjusterende ALKO AAA-bremser
* Ny, ekstra bred indgangsdør
* Nyudviklet ServiceBox (nederste billede)
* Elektrisk gulvvarme
* Indendørs belysning med LED-teknik
* Høj kvalitet EvoPore HRC madrasser


Her er en oversigt over de nye modeller.


Her ser du det nye vinkelkøkken i fronten på Südwind 650 PEB. På billedet er der monteret et 142 l køleskab. Det er siden ændret til et på 177 l inkl. separat fryser. Se lidt længere nede. Læg også mærke til de nye hvide skabslåger og panoramataglugen i fronten. Slimtower køleskabet på 142 liter står i alle modeller, minus de tre største.


Her et kik ned gennem Südwind 650 PEB. Læg mærke til det lyse interiør, tagluger, grebne i poleret stål og det diskrete indirekte lys.


I soveværelset er der kommet nye ekstra tykke og komfortable madrasser.


Det nydesignede toiletrum bagerst i Südwind 650 PEB og 650 PXB.


Her et kik ned gennem Südwind 650 PXB. Læg mærke til det store køleskab på 177 l og at der er ekstra monteret et TV møbel med plads til et 32” TV overfor sofaen.


Indretning af Südwind 650 PXB.


I 2019 får alle modeller en 70 cm bred Knaus Komfort dør der har alle af de smarte velkendte detaljer. Den kommer i to udgaver. Her ser du standardudgaven på en Südwind 540 UE.


Et kik ind gennem døren i Südwind 540 E.


Rundsiddegruppen i Südwind 540 E med panoramataget over bordet. Læg mærke til at der, udover kasetterollos, også er foldegardiner.


Detaljer fra køkkenbordet. Alle skuffer har selvfølgelig soft-close.


Detaljer fra soveværelset i Südwind 540 E. De første modeller, og de nye priser, forventes at ramme Danmark i løbet af august-september. Om et par dage viser vi også de nye Knaus Sport modeller.

Besøg din lokale Knaus forhandler og se mere på www.knaus.dk

Tekst: JPR – Foto: Knaus pressefoto
© www.campingferie.dk