Kan du hækle?

Så har du her alletiders chance for at få en campingvogn i dit helt eget design.

På ugebladet Alt for Damernes netversion ALT.dk har vi fundet denne herlige hækleside som indeholder en hækleopskrift på campingvogn, møbler og tilbehør. Lige en hyggeopgave på en regnfuld campingweekend. Hvis du altså kan huske hvordan det var? 🙂

Klik på genvejen herunder og se mere:
www.alt.dk/haandarbejde/haekl-din-egen-campingvogn

Ugebladet ALT er en del af Egmont Publishing A/S

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk