Annonce:
Annonce:
Østsjællands Camping Center
Reimo
JPCARAVAN
HinshøjCaravan728x90
Camping Del Sole

Denne Caravelair er én af de modeller som stadig er på lager ved udvalgte forhandlere.


Den lille praktiske og smarte Caravelair Antares 335 er en campingvogne der kan trækkes af de fleste biler, også mange små minibiler med begrænset motorkraft. Det er jo meget rart at vide, men der er faktisk én ting som er meget vigtigere. Og det er dens store omgængelighed for to, eller en enkelt, på camping. Den er let at komme rundt med. Den er tilpas stor til at man ikke sidder på skødet af hinanden når man er to. Der er tre muligheder for at indrette soveværelset med enten dobbeltseng på langs, på tværs og ”enkeltsenge” på langs.

Køkkenblokken hører ikke til de største, men pyt. Der er rigeligt til to personer. Toiletrummet i hjørnet har den størrelse det skal ha´ for at fungerer godt.


Der er rigtig god plads siddegruppen hvor de langsgående sofaer er lange nok til middagslur eller individuel opredning.


Køkkenbordet er praktisk og rummeligt.


Køleskabet er på 70 l inkl. en lille frostboks og god plads i døren. Klædeskabet er i ”fuld højde”.


Bænktoilet, brusebund, håndvask med underskab, toiletrulleholder og håndklædestang. Over toilettet er der et skab med hylde og ”håndklædestang.”


I dørsiden er sofaen ekstra lang.


Overskabene i fronten er ekstra dybe. Den viste model er fotograferet i Herning. Den står bl.a. hos SK Caravan i Blommenslyst (www.skcaravan.dk), Ikast Camping og Fritid (www.ikastcamping.dk) og Slagelse Camping og Outdoor (www.slagelsecamping.dk).
Enkelte af modellerne er udstyret med en Sporting Pakke der består af Alufælge, reservehjul, komplet myggenetdør og træktøjsafdækning.      
Caravelair Antares 335 fås også som kampagnemodel med en Style pakke, der bl.a. består af kontrolpanel, GRP polyester sider, 75 x 30 cm serviceklap, 70 x 50 cm tagluge, støddæmpere, AKS 3004 stabilisator, LED pærer i alle lamper, læsespots, tofarvede overskabslåger med krom-greb, 30 l spildevandstank, 5 l vandvarmer og Allegra hynder. Du kan se den hos Løgstør Caravan Center (www.logstor-caravan.dk).

Grundrids og tekniske data på Style udgaven. Se mere på www.caravelair.dk

Tekst & foto: JPR
© 2018 www.campingferie.dk