Annonce:
Campstuff
Annonce:
Campingudstyr728x90

Peer Neslein fortæller:

Selv om jeg er på vej ned sydpå gennem Sverige ad indlandsvejen vej 45, synes jeg lige du skal se en lille film fra den morgen hvor jeg kørte ned fra Nordkapp plateauet i tæt tåge.

I dag har jeg kørt fra Jokkmokk til Östersund hvor jeg overnatter i nat.

Lad mig lige fremhæve Indlandsvejen som ikke kun er træer og atter træer, men en flot afvekslende rejse gennem et stort land med mange øde områder, men også smuk natur, søer, elve, broer, gamle huse og spændende ting at se på vejen.

Og så skal vi ikke glemme renerne som enten har gemt sig eller dukker op i større eller mindre flokke, eller enkeltvis.

Men tilbage til dagens film som viser en nedkørsel i tæt tåge fra Nordkapp.

Se filmen her: www.youtube.com

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk