Annonce:
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

Peer Neslein fortæller:
Selv om jeg er kørt til Lakselv, Karasjok og tilbage til Kautokeino, skal du alligevel have lidt flere informationer fra Nordkapp.

Nordkapp er et specielt sted og en del af oplevelsen er at det er naturen der styrer slagets gang. Naturen er ligeglad med om du kun har pakket short og t-shirts i din bagage, hvis naturen mener det er tid til regn, blæst og kulde, så får du det bare lige i hovedet.
Det er netop hvad vi oplevede i går med temperaturer ned til 4 grader. Men jeg har det rigtige tøj med og Hobby autocamperen er udstyret med Truma Combi 6E og den leverer bare varmen med det samme. E står for elpatron. Den kunne jeg ikke bruge på Nordkapp da man ikke har adgang til 230 volt. Men Combi 6 leverer 6000 watt varme uden elpatron. Det er virkelig meget.

Se filmen del 6 om Nordkapp her:

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk