Annonce:
Campstuff
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

Autocamperen er ved at få fyldt vandtanken på Hobby fabrikken

 

Peer Neslein fortæller:

Så kom dagen endelig hvor min solotur til Nordkapp starter. Men det føles selvfølgelig forkert da jeg om morgenen sætter kursen mod Tyskland. Det er jo ligesom den modsatte vej. Men der er mening med galskaben.

Jeg skal nemlig køre i en Hobby Vantana autocamper som jeg låner af Hobby fabrikken i Tyskland.

For at undgå at søge transittilladelse til at køre autocamperen på tyske plader gennem Danmark, har jeg valgt at sejle fra Kiel, (som ligge 42 km fra Hobby fabrikken) til Göteborg.

Her er dagens film:

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk