Mange drømmer om en tur til Nordkapp, men det campisten Peer Neslein drømmer om er den 10. tur til Nordkapp.

Man kan sige at han næsten har været der 10. gange, da hans sidste tur stoppede 108 km. fra Nordkapp, hvor storm og snemasser blokerede vejen. Så her stoppede Peer´s 10. tur, hvor han havde en campingvogn med på krogen. Peer kørte turen i februar måned.

Læs artiklen om Peer´s tur til Nordkapp og se også filmklip i campingbladet her.: www.campingbladet.dk

Følg Peer Neslein til Nordkapp

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk