Annonce:
Annonce:
Camping Kim
Kronjyllands Camping & Marine Center
Camping Italy
Camping Del Sole
Le Palme Camping
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
Østsjællands Camping Center


Det er ofte campingfolket, der ringer efter vejhjælp på grund af et punkteret dæk.

– Tjek dækkene inden du drager på ferie, opfordrer Camping Branchen

Når vejhjælpen i disse tider modtager opkald fra danskere, som er punkteret på vej på ferie, så sker det ofte, at det er ejeren af en campingvogn, som er i røret.
Midt i begejstringen over udsigten til ferie og godt vejr, er det nemlig ikke standen på campingvognens dæk, der er i fokus. Det kan i værste fald resultere i ærgerlige forsinkelser med venten i rabatten efter assistance som følge af en punktering eller – som der også findes eksempler på – et dæk, som falder af.
– Det er ikke antallet af kilometer, som slider på campingdækkene, men snarere tiden, og mange campister glemmer, at dækkene kan blive møre, fordi vi bruger dem over mange år. Derfor er det vigtigt, at man får tjekket dækkene på campingvognen grundigt, inden man begiver sig på ferie, siger Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen.

Ikke noget stort tjek
Med et grundigt tjek menes først og fremmest et tjek af dæktrykket – som typisk falder, når campingvognen står stille i lang tid, og som øger risikoen for punktering – og det gælder tjek af dækkets mønster og generelle stand.
– Det er ikke noget stort tjek, og hvis man ellers er vant til selv at tjekke dæk på bilen og fylde luft på, kan man sagtens klare det selv. Og ellers anbefaler vi, at man slår et smut forbi det lokale værksted, hvor de helt sikkert kan lave et hurtigt og effektivt tjek af campingdækkene, så man kan køre på ferie med ro i sindet, slutter Jesper Behrensdorff.

Fakta
Camping Branchen er en sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af telte, trailere, campingvogne, autocampere samt leverandører af forskellige former for tilbehør.

Læs mere på: www.campingbranchen.dk