Annonce:
Campstuff
Annonce:

I dagene 18-28 juni 2018 sætter Peer Neslein kursen mod Europas nordligste punkt, Nordkapp, som bliver hans 10. besøg på klippeplateauet der rager 309 meter op over Nordishavet.

Turen gennemfører Peer i en autocamper og han elsker de endeløse landskaber på Nordkalotten, når turen går gennem Sverige, Finland og Norge.

”Turen her er min Pilgrimsrejse, hvor jeg på den 5000-6000 km lange tur har tid til at tænke over livet og ikke mindst nyde landskaber og natur. Autocamperen, en Hobby Vantana, er mit hjem og mit arbejdsværelse på turen,da jeg laver rejsedagbøger og film hver dag, ligesom jeg sender en live opdatering på facebook hver aften kl. 21:00!

 

Kort over turen:

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk