Annonce:
Campstuff
Annonce:
HinshøjCaravan728x90
Valsugana Camping
Bije728x90
Østsjællands Camping Center
HELÅRSCAMPISTERNE
Campstuff
Bije728x90
Bije728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
Bije728x90
JPCARAVAN
Le Palme Camping

 

Digital netværkstilkobling af autocampere og campingvogne er helt i tidens ånd. Derfor gør Truma sit LevelControl Set til en permanent del af sin portefølje fra og med maj 2018:

• Det indeholder LevelControl og iNet Box til en rabatpris på 2.399 DKK.
• De to produkter gør det muligt nemt og nøjagtigt at kontrollere gasbeholdningen pr. app: Truma LevelControl måler gasniveauet i flasken ved hjælp af ultralyd og sender oplysningerne til en smartphone eller tabletcomputer via iNet Box.
• Ved hjælp af den gratis Truma App får kunden både et detaljeret overblik over gasbeholdningen i kilo og procent og den resterende brugstid.
Og ikke nok med det. Hvis kunderne har en iNet Box i deres køretøj, kan de også gøre brug af alle andre Truma iNet-funktioner:

• De kan styre deres Truma eller Alde varmeanlæg samt Truma klimaanlæg pr. app, bruge klimaautomatikken og få oplysninger om køretøjets eller apparaternes status. Det sker i køretøjet eller i nærheden af køretøjet via Bluetooth og pr. SMS, når man er undervejs.
• SMS-alarmfunktionen informerer dem, hvis det bliver for varmt eller for koldt i det mobile hjem, hvis den elektriske spænding underskrider en bestemt værdi, eller hvis der kun er lidt gas tilbage.

LevelControl Set fås hos alle Truma Partnere.

Se mere her.: https://www.truma.com/dk/dk/home/index.html