Annonce:
Annonce:
Le Palme Camping
Reimo
JPCARAVAN
Østsjællands Camping Center
Kronjyllands Camping & Marine Center


Overblik på 2 minutter
En af de væsentligste nyheder i Kampas 2018 årgang er det nye Dual Pitch Roof System. Kampa fortæller selv, ” at Dual-Pitch-tagsystemet har en bedre indendørs lofthøjde som gør forteltet mere rummeligt oppustelige fortelte.” I dagens artikel kan du se de syv modeller som har Dual-Pitch systemet. Den første, og største, model er Kampa Frontier Air Pro som er 300 cm dybt og fås i to bredder på 700 og 800 cm.


En mindre campingvogn er ingen hindring for et stort fortelt. Kampa Frontier Air Pro behøver kun 3 m vandret teltskinne før du kan montere det store fortelt på vognen. Ud over rummelighed, er den nye stangstruktur designet så den sikrer, at vind afværges og regnvand ledes effektivt væk. Det forebygger bl.a. at der dannes pytter på taget.


Næste model med Dual-Pitch er Kampe Ace Air All Season som altid har en dybde på 300 cm og en bredde på 400 cm.

Kampa Ace Air All Season er designet til at kunne stå ude det meste af året i Danmark. Det har udvendige rullegardiner og leveres som standard bl.a. med solsejl og stormbånd.


Kampa Ace Air Pro er 300 cm dybt og fås i tre størrelser. Her ser den mellemst størrelse Kampa Ace Air Pro 400. Sidestykkerne har et vindue med myggenet til ekstra varme dage.


De to andre Kampa Ace Air Pro modeller er Ace Air Pro 300 som er 300 cm bredt og Ace Air Pro 500 som er 500 cm bredt.


Kampa Classic Air Pro Expert er designet i ”skandinaviske farver” om med ekstra åndbare front- og sidstykker. En ekstra smart detalje er at sidestykker kan byttes rundt så du kan vælge om sidedørene skal være inde ved campingvognen eller ude ved fronten af teltet.


Kampa Classic Air Pro Expert er 240 cm dybt og fås i to bredder på 300 og 380 cm. På billedet er der monteret en såkaldt vinterhave på den ene gavl.


Kampa Rally Air Pro Grande har en dybde på 300 cm og dermed den dybeste Air Pro model. Bredden er på 390 cm, så det samlede gulvareal er på 11,7 kvadratmeter.


Den ekstra dybde på Rally Air Pro Grande kendes på døren og de to vinduer på sidestykket.


Kampa Rally Air Pro Plus er et fortelt med permanent påsat ude- eller sidestue. Den ekstra plads kan benyttes efter behov, både åbent og lukket og du kan selv vælge din tilbygningen skal være til venstre eller højre.


Kampa Rally Air Pro Plus fås i to størrelser. Begge modeller har en dybde på 250 cm. Rally Air Pro Plus 260 har en samlet bredde på 450 cm og Rally Air Pro Plus 390 har en samlet bredde på 580 cm. Som ekstraudstyr kan du også få et indertelt til ”annekset.”


Kampa Rally Air Pro 2018 er en opdatering af den bedst sælgende model. I 2018 fås Rally Air Pro i fire forskellige modeller der alle har en dybde på 250 cm. De fire modeller er Rally Air Pro 200 (billedet), Rally Air Pro 260, Rally Air Pro 330 og Rally Air Pro 390. Tallet i navnet er samtidig bredden på modellen.


Alle Kampa Rally Air Pro modeller kan udvides med enten Pro Anneks, Pro Højt Anneks eller Pro Vinterhave i begge gavlstykker.


Kampa har 23 forhandlere i Danmark. Find den nærmeste Kampa forhandler her: www.kampa.co.uk/dk/store-locator

Klik her: www.campingagenten.dk/Kampa hvis du vil vide mere om Kampa fortelte, tilbud og læse brochurer m.m.

Besøg Kampas danske hjemmeside på www.kampa.co.uk/dk

Tekst: JPR
Foto: Pressefoto

© 2018 www.campingferie.dk