Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:

PB Autocamper har netop afleveret ny Morelo Loft 84 MX til Jonna og John Bengtsson.

Morelo Loft 84 MX er bygget på Iveco Daily Chassis  og udstyret med 204 hk og 8 trins automatgearkasse. Denne eksklusive Liner er spækket med masse af udstyr (Automatgear, Luftaffjedring, ALDE-Centralvarme, Premium Cockpit, Gulvvarme, Læder Bi-Colour, Køkken-Pakke Plus inkl. TEC-Tower, Navigation og Bakkamera,  stort Queensbed, Oyster 85 Satellitanlæg, 2 x TV, stort bagagerum og meget mere.)

Vi ønsker hermed tillykke med camperen og ønsker dem god fornøjelse fremover.

Se mere om Morello og andre autocampere her.: www.pb-autocamper.dk

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk