Annonce:
Campstuff
Annonce:

Signe & Peer Neslein har sat kursen mod Vesterhavet i den helt nye youtube Tv-serie “Eksperten & Amatøren” der kommer i 3 film.

Tag med når Peer Neslein har hægtet en Caravelair campingvogn på krogen og vil vise Signe Neslein hvor nemt, hurtigt og dejligt det er at rejse med sin egen campingvogn på krogen… Men Signe har en lidt anden idé – hun har nemlig lejet en LMC Maestro campingvogn der står klar på Henne Strand Camping og det eneste hun behøver at gøre er at hentet nøglen til vognen i receptionen.

Så hvad synes camping eksperten Peer Neslein egentlig er bedst, når han står og bruger en rum tid på at stille vogn op, sætte fortelt på alt imens Signe blot bærer sine tasker ind i den lejede vogn?

Se del 2 filmen her:

Del 3 af Eksperten & amatøren kommer mandag den 28. maj 2018

Se del 1 filmen her:https://www.youtube.com/watch?v=sIGpHz3Cd1U

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk