Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:
HinshøjCaravan728x90


Overblik på 2 minutter

DWT EASY programmet består af ni lette og rejsevenlige modeller hvis pris er sænket 20 %. Et er et solsejl, et er et heltelt, der er fire deltelte (to med stænger og to lufttelte) og tre bustelte (to med stænger og et lufttelt). Tre af modellerne er nye i denne sæson.

Første model er DWT Winner som er et nyt 240 cm dybt solsejl der kan lukkes og åbnes efter behov. Fronten kan tages af i to trin, gavlstykkernes vinduer kan også tages af. Gardinerne er en del af standardudstyret. DWT Winner har tag, front og sider i et lysægte og slidstærkt trailtex-stof, stænger af stål og fås i skinnemål fra 761 til 1.180 cm.


Næste model er DWT Columbus 300, et 3 m dybt rejsefortelt med 25 cm udhæng. Columbus 300 har tag i belagt fuldsyntetisk materiale, front og sider i et lysægte og slidstærkt trailtex-stof, stænger af stål og fås i skinnemål fra 911 til 1.060 cm.


DWT Fortuna II er en ny udgave af det velkendte deltelt med et bundmål på 250 x 280 cm. Tag og sider er syet i PU-coated Texolan 30 materiale med stænger i stål.

DWT Mars Alu er et deltelt med udvendige stænger i aluminium og tag, sider og front i PU-coated Texolan 30. Mars Alu er 2,4 m dybt og fås i to bredder på 240 og 275 cm.


DWT Junior Air er et ekstra dybt lufttelt med et bundmål på 320 x 290 cm. Frontstangen er en Air-In-system og tagstængerne i aluminium. Tag, sider og front i PU-coated Texolan 30.


DWT Speed Air/High er et nyt lufttelt der kan fås til teltskinner op til 280 cm. Dybden er altid 2,4 m, og der er tre forskellige bredder. Air-In-systemet har enten tre eller fire luftkamre og alu-tagstang. Tag, sider og front er i PU-coated Texolan 30.


DWT Rodeo II er et velkendt bustelt med et bundmål på 340 x 240 cm og en monteringshøjde mellem 180 og 220 cm. Rodeo II er syet PU-coated Texolan 30 med 12,7 mm Longlife stænger.


DWT Sprint II er et bustelt med et bundmål på 350 x 280 cm og en monteringshøjde mellem 180 og 220 cm. Sprint II er syet PU-coated Texolan 30 med 12,7 mm Longlife stænger.


DWT Luna Air er et lufttelt med et bundmål på 350 x 250 cm og en monteringshøjde mellem 180 og 250 cm. Dørhøjden må ikke være over 210 cm høj. Luna Air er syet PU-coated Texolan 30 med Air-In-system med tre luftkamre, tagstænger og slusegang.     
DWT Zelte har ca. 20 danske forhandlere hvoraf fire har en permanent udstilling.
Se mere om de viste telte på www.dwt-zelte.de/dk/

Tekst: JPR – Foto: DWT Zelte pressefoto
© www.campingferie.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk