Annonce:
Campstuff
Annonce:
Bije728x90

PB Autocamper har i dag modtaget flere 2018 modeller fra Knaus. Knaus Sky I 700 LEG og Editionsmodellen Van I 650 MEG Platinum Selection.

Knaus Sky I 700 LEG er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 150 Multijet og udstyret med Automatgear, Fiat-Pakke, Sky I Pakke, Styling Pakke, Media Pakke, Deluxe dør Pakke, Sikkerhedspakke og meget mere.

Knaus Van I 650 MEG Platinum Selection er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 130 Multijet. Ved Platinum Selection modellen er følgende udstyr med som standard:

Fiat Pakke Van I (Tempomat, Passagerairbag, 16” hjul, Klimaanlæg-manuelt, Rat med fjernbetjening til Radio); VAN I Pakke (Myggenetsdør, El-Sidespejle; justerbare førersæder; Midi Heki med belysning; Media Pakke (Bakkamera; Antenne DAB/DAB+, Pioneer All in One Navigationssystem med DAB+); Garagedør venstre side (bag); Læderrat; 16” Alufælge; Pilotsæder Grammer ”Luxury”; Ambientebelysning; USB stik; DuoControl CS med gasfilter; 4,5m Markise; Cozy Home-Pakke; Ekstra Bredde på seng (bag); Polster Active Rock. Som ekstraudstyr er der kromapplikationer foran ved kølergrillen.

Begge modeller kan ses i vores udstilling i Allingåbro.

Se mere her.: www.pb-autocamper.dk

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk