Annonce:
Annonce:
Bije728x90
HinshøjCaravan728x90
Le Palme Camping
Camping Italy
Camping Kim


Hobby campingvogne har altid været meget populære i Danmark. Specialudgaven De Luxe Edition er ingen undtagelse. Men viste du, at Hobby introducerede det franske soveværelse i modeller fra 1997? Soveværelset blev hurtigt populært – meget populær. I 2018 er 18 Hobby modeller med fransk soveværelse. I dag kan du se – og sammenligne – tre modeller fra 2018, 2009 og 2002 med samme grundindretning; Fransk soveværelse forrest, køkken og klædeskab i midten, klædeskab og køkken bagerst og en stor rundsiddegruppe forrest.


Forleden dag var jeg ude og fotografere en Hobby La Vita 460 UFe årgang 2009. Og det var dér jeg begyndte at sammenligne dem med årgang 2018. Derfor samlede jeg tre billedserier af modellen til én. Mine ældste billeder er ikke indekseret så godt, så jeg valgte at tage en årgang 2002 med i sammenligningen. Læg f.eks. mærke til det avanceret lys der er i den helt nye 2018 udgave.


Her ser du rundsiddegruppen bagerst i vognen. Alle 2018 billeder er taget med vidvinkel. Derfor virker de nyeste billeder større, end de er i virkeligheden.


Alle tre modeller har deres køkkenblog stående modsat indgangsdøren. Læg også mærke til køleskabets størrelse.


Tre køkkenborde – alle med god plads foran et sammenbygget gaskomfur og køkkenvasken.


Læg mærke til at toiletrummet i 2018 modellen har skiftet side.


Her ser du toiletrummets placering.


Tekniske data på de tre modeller.

Læs mere om Hobby på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk