Annonce:
Campstuff
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

Peter fra Løgstør Caravan Center viser stolt den flotte udstilling af Kampa lufttelte og tilbehør frem. Hos os kan man få en god vejledning i de enkelte telte, samt se hvordan de fungere opslået fortæller Peter. Han giver også gerne en demonstration i hvor let det er at sætte op.

Den store udstilling indeholder næsten alle Kampa luftelte opstillet så man kan se dem og danne sig et indtryk af teltet både med hensyn til pladsforhold, men også med det ekstra tilbehør der kan købes til de forskellige modeller.

I de fleste Kampa telte er der også opstillet borde og stole, så kan man rigtig se hvordan pladsforholdet er i teltet.

I udstillingen er også en afdeling med alt det tilbehør der kan købes til teltet. Her er både LED lys, pumper og andet der kan bruges i teltet.

Kom op og se den flotte udstilling, eller kontakt Løgstør Caravan Center hvis du har spørgsmål om Kampa lufttelte.

Se mere her.: https://www.logstor-caravan.dk/

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk